رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا گروسی: احتمالا ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران در تاسیساتی قرار دارد که مورد حمله واقع شد فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است رهبر انصارالله: ایران نظام اسلامی واقعی را مقابل ظلم صهیونیسم بنا کرد ترامپ قانونگذاران آمریکایی را به «عواقب» پس زدن تعرفه ها تهدید کرد نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است

آمریکا به دنبال برکناری محمد بن سلمان است

وزیر دادگستری اسبق رژیم صهیونیستی مدعی شد که «جو بایدن» به احتمال زیاد از شاه سعودی بخواهد تا محمد بن سلمان را برکنار کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «یوسی بیلین» وزیر دادگستری اسبق رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای نوشت که در صورت برکناری «محمد بن سلمان» و روی کار آمدن «محمد بن نایف» به عنوان ولی‌عهد عربستان سعودی، تل آویو نیز از این رخداد استقبال خواهد کرد.

 

او در روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت که پیش‌بینی می‌کند «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی خواسته تا پسرش را از ولی‌عهدی برکنار کند.

 

«یوسی بیلین» سپس نوشت که با پادشاهی سلمان، بسیاری می‌دانستند که او پسرش را به ولی‌عهدی انتخاب خواهد کرد و این جایگاه را از «محمد بن نایف» که فردی با تجربه بود، می‌گیرد. بنابراین پس از گذشت دو سال در اقدامی شبه کودتا، بن نایف برکنار و بن سلمان جای او را گرفت و کاخ سفید و دیگر کشورهای نیز از ولی‌عهد جوان استقبال کردند و به نظر می‌رسید او فردی عمل‌گرا است و می‌تواند نماینده خوبی برای عربستان جدید باشد.

 

به نوشته وزیر اسبق صهیونیستی، در ماههای ابتدایی ولی‌عهدی محمد بن سلمان، او از خود چهره‌ای لیبرال و حامی حقوق زنان نشان داد و رانندگی زنان را آزاد گذاشت، اما پس از آن شروع به بازداشت فعالان زن حقوق بشر کرد و شاهزادگان و ثروتمندان را به زندان انداخت و پس از آن ماجرای ترور خاشقچی در اکتبر ۲۰۱۸ پیش آمد و با اینکه تمامی جهان خشمگین شد اما «دونالد ترامپ» کاملا طرف ولی‌عهد سعودی را گرفت. سپس «محمد بن نایف» ولی عهد پیش از خود و عموزاده‌اش را به همراه «احمد بن عبدالعزیز» عموی خود که هر دو تهدیدی برای پادشاهی او بودند را به زندان انداخت.

 

«یوسی بیلین» با اشاره به روی کار آمدن «جو بایدن» در آمریکا نوشت که عدم تماس او با محمد بن سلمان و تماس با پادشاه، پیام‌های بشدت روشنی دارد. او چندی پیش گزارش اطلاعاتی در خصوص قتل خاشقجی که به دست داشتن بن سلمان اشاره می‌کرد را منتشر کرد.

 

او پیش‌بینی کرد که «جو بایدن» در گفت‌و‌گوی تلفنی با پادشاه سعودی به او گفته باشد که عاقلانه است پسرش را با «محمد بن نایف» جایگزین کند و از این پس نیز بر خواسته خود اصرار خواهد کرد.

 

این وزیر سابق صهیونیستی در خاتمه نوشت که آیا برکناری محمد بن سلمان و جایگزینی «محمد بن نایف» به نفع این رژیم است یا نه؟ و در پاسخ نوشت که آمریکا تنها همپیمان واقعی تل آویو است، بنابراین هر گزینه‌ای که به نفع آمریکا باشد بی تردید به نفع اسرائیل نیز خواهد بود./ فارس

 

ارسال نظر