واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید
نماینده سابق مجلس خبر داد

علی لاریجانی هیچ فعالیت سیاسی و انتخاباتی ندارد

علی لاریجانی هیچ فعالیت سیاسی و انتخاباتی ندارد نماینده دوره دهم مجلس خبری درباره حضور مشروط لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری را شیطنت رسانه‌ای عنوان کرد و گفت: علی لاریجانی هیچ فعالیت سیاسی و انتخاباتی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 07
کد خبر: ۷۹۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر منصور حقیقت‌پور نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره خبری  درباره حضور مشروط لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: روزنامه اعتماد اخیراً اعلام کرده لاریجانی شرط کرده اگر جهانگیری قصد حضور در انتخابات داشته باشد من در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان نامزد شرکت نخواهم کرد و یا اینکه حضور خود را مشروط به عدم حضور جهانگیری کرده است که من این موضوع را تکذیب می‌کنم.

وی افزود: چند ماهی است لاریجانی در موضوع انتخابات ریاست جمهوری 1400 سکوت کامل دارد و هیچ تحرک و فعالیت انتخاباتی ندارد و هیچگونه ملاقات انتخاباتی هم نداشته است.

نماینده دوره دهم مجلس این اقدام روزنامه اصلاح‌طلب را شیطنت رسانه‌ای خواند و گفت: لاریجانی تاکنون هیچ اظهارنظری درباره انتخابات نکرده است و هیچ فردی را نمی‌توان پیدا کرده که لاریجانی به او گفته باشد نامزد انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد و در مجموع در سکوت کامل است و هیچ ورودی هم به انتخابات نداشته است؛ این در حالی است که برخی کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری که شاید به همین راحتی صلاحیت آنها به عنوان رجل سیاسی تأیید نشوند تیزر منتشر می‌کنند ولی لاریجانی هیچگونه اظهارنظری برای حضور در انتخابات و یا تحرک سیاسی نداشته است و من که در حلقه نزدیکان لاریجانی هستم هیچ موضوع انتخاباتی را از او مشاهده نکرده‌ام.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار