ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

انصارالله: حملات به عمق عربستان شدت می‌یابد

انصارالله: حملات به عمق عربستان شدت می‌یابد عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن ضمن تشریح آنچه در میان مذاکرات غیرمستقیم میان هیئت انصارالله و هیئت آمریکایی گذشته است از نبرد مارب به عنوان نبردی سرنوشت ساز نام برد و به توان صنعا در تولید سلاح و پهپاد اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن به المیادین گفت: دیدار میان هیئت آمریکایی و انصارالله مستقیم نبوده بلکه با حضور طرف سوم یعنی عمانی‌ها بوده است.

 

وی افزود: این دیدار مثبت نبوده است زیرا هیئت آمریکایی درخواست توقف یکجانبه جنگ را داشت که ما مخالفت کردیم.

 

البخیتی تاکید کرد: ما به اطلاع هیئت آمریکایی رساندیم که مخالف درخواست غیرواقع بینانه درباره توقف یکجانبه جنگ هستیم.

 

وی گفت: صنعا توان ساخت انواع تسلیحات از سلاح سبک گرفته تا پهپاد را دارد.

 

البخیتی با اشاره به نبرد مأرب هم بیان کرد: نبرد مأرب در روند جنگ و نزاع سرنوشت ساز خواهد بود.

 

وی همچنین در گفتگو با شبکه تلویزیونی المنار هم گفت: آنها می‌خواهند که یمن به صورت یکجانبه و یکطرفه عملیات را متوقف کند و آنها به خودشان حق انحصاری در پیشروی‌های میدانی به ویژه در مأرب را می‌دهند.

 

وی ادامه داد: ششمین عملیات توازن بازدارندگی از بزرگترین عملیات‌های پاسخ به ائتلاف متجاوز در عمق عربستان بوده است.

 

البخیتی گفت: ما در تمامی جبهه‌ها آماده خواهیم شد و حملات خود را به عمق عربستان تشدید خواهیم کرد و با تشدید حملات آنها از طریق تشدید حملات خودمان مقابل خواهیم نمود.

 

وی افزود: جز با پس گرفتن مأرب و میدان‌های نفتی در آن، مردم یمن نخواهند توانست محاصره را بشکنند.

 

این عضو ارشد جنبش انصار الله تصریح کرد: تماس‌های غیرمستقیمی با آمریکایی‌ها از طریق عمانی‌ها وجود دارد.

 

وی افزود: ما اعلام کرده‌ایم که به حمله به عربستان تا زمانی که تجاوزها متوقف نشود، ادامه خواهیم داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار