دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عصبانیت کشورهای اروپایی و آمریکا از عملیات آزادسازی مأرب در یمن

چهار کشور اروپایی و آمریکا در بیانیه‌ای عملیات آزادسازی شهر مأرب در یمن را محکوم کرده و خواستار توقف آن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا و آمریکا بامداد امروز (جمعه) در بیانیه‌ای از ارتش و کمیته‌های مردمی یمن خواستند تا عملیات آزادسازی «مأرب» را متوقف کنند.

به نوشته الجزیره، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای گفت: «دولت‌های فرانسه، آلمان، ایتالیا، پادشاهی متحده و ایالات متحده آمریکا، حمله ادامه‌دار حوثی‌ها به شهر مأرب و حملات علیه عربستان سعودی را که موجب تنش آفرینی گسترده می‌شود، را محکوم می‌کنند.»

در این بیانیه بدون اشاره به اقدامات ائتلاف سعودی علیه یمن، بر تعهد کشورهای غربی به امنیت خاک عربستان سعودی و مرز این کشور با یمن تأکید شده و به جای درخواست از ریاض برای توقف حملات و محاصره، از دولت صنعاء خواسته شده تا به اصطلاح فرصت صلح را مغتنم شمرده و دست از حملات خود بکشد.

چهار کشور اروپایی و آمریکا مدعی شدند که به دنبال حل و فصل سریع بحران یمن هستند و تلاش‌های دیپلماتیک آن‌ها امید زیادی را برای پایان جنگ به وجود آورده است.

این بیانیه در شرایطی صادر می‌شود که نیروهای ارتش و انصارالله یمن به هفت کیلومتری شهر مأرب رسیده‌ و در هفته‌های گذشته مناطق وسیعی را آزاد کرده‌اند.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن نیز در سخنرانی روز چهارشنبه خود گفت: «زمانی که پیروزی میدانی کسب می‌کنیم، آمریکایی‌ها ابراز نگرانی می‌کنند و خواستار متوقف کردن پیشروی‌ها می‌شوند. فرستاده آمریکا نیز ابراز نگرانی می‌کند. او تنها در این موارد نگران می‌شود».

وی ادامه داد: «سازمان ملل، آمریکایی‌ها، اروپایی‌ها، کشورهای [حاشیه] خلیج [فارس] تنها زمانی که مردم ما با بمب‌های آمریکایی‌، پرنده‌های [نظامی] انگلیسی و تسلیحات اروپایی کشته می‌شوند ابراز نگرانی نمی‌کنند».

مقامات دولت صنعاء می‌گویند که عملیات مأرب تهاجمی نیست، بلکه تدافعی است و بسیاری از حملات ائتلاف سعودی و تروریست‌های داعش و القاعده از مبدأ این استان صورت می‌گیرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر