علی مطهری: کاندیدای پوششی لاریجانی نیستم/او را اصلح نمی‌دانم-راهبرد معاصر
تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد

علی مطهری: کاندیدای پوششی لاریجانی نیستم/او را اصلح نمی‌دانم

علی مطهری گفت: اگر لاریجانی را اصلح می‌دانستم نمی‌آمدم، من خودم را اصلح دانستم و آمدم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر علی مطهری نماینده سابق مجلس که اخیرا به شکل رسمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 اعلام کاندیداتوری کرده است، در نشست انتخاباتی که عصر امروز در محل حزب ندای ایرانیان برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: ما در درجه اول باید تلاش کنیم که مشارکت مردم در انتخابات  بالا برود چراکه این مسئله هم از نظر بالا بردن جایگاه سیاسی ایران در دنیا اثرگذار خواهد بود و هم اینکه با مشارکت بالا انتخاب مردم به انتخاب واقعی نزدیکتر خواهد بود.

وی افزود: البته مردم از سختی معیشت و ناامیدی از اینکه با انتخاب آنها آیا واقعا تغییری در روندها صورت میگیرد یا خیر مواجه هستند که این وظیفه ماست که در انها این باور را ایجاد کنیم که حضور مردم تاثیر مستقیمی در امورات کشور دارد. بنابراین بنده احساس کردم وارد میدان شوم و نتیجه هر چه شود برای شخص بنده اصلا مهم نیست و مهم این است که به تکلیف عمل کنیم. 

مطهری گفت: من یک کاستی هایی در اوضاع کشور دیدم و با توجه به اینکه 12 سال سابقه نمایندگی  و چند سالی نایب رییسی مجلس را دارم تا حدی با مسائل و چالش ها آشنا شدم و فکر میکنم که بسیاری از این چالش ها قابل حل است. به هر حال باید درسیاست خارجی و روابطی که با کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی و دنیای اسلام اصلاحاتی ایجاد کنیم. همچنین رابطه با دنیای غرب را حتی المقدور باید بهبود ببخشیم و اینطور نباشد که نهایتا با دو سه کشور در ارتباط باشیم. خصوصا اینکه سیاست خارجی اثر مستقیم در زندگی‌مردم نیز خواهد داشت. 

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات اقتصادی ما این است که  تعداد اندکی شرکت های بزرگ خصوصی داریم که باید این رویه اصلاح شود و رقابت به معنی واقعی را در اقتصاد ایجاد کنیم تا در رقابت با کشورهای منطقه در تصاحب بازارها توفیق کسب کنیم. همچنین در بخش فرهنگی نیز نیاز به اصلاح وجود دارد و توجه به حقوق مردم باید در دستور کار دولت آینده قرار گیرد. در هر حال مهم اینست که هر دولتی که روی کار بیاید برنامه جامع و کاربردی داشته باشد و این طور نباشد که بگوید من میخواهم فقط مسئله سیاست خارجی یا اقتصاد را بهبود ببخشم چراکه چنین دولتی نمیتواند موفق باشد.  البته مردم همیشه انتقاداتی داشته اند ولی چون اصل انقلاب را قبول دارند در آنجایی که باید انقلاب را حمایت کنند در صحنه حاضر می‌شوند. نمونه این مسئله حضور همیشگی مردم در راهپیمایی ها و صحنه های عمومی است. بنابراین اگر مردم احساس کنند که حرف های آنها شنیده می‌شود، این بار هم در صحنه حاضر می‌شوند. 


نماینده سابق تهران در مجلس خاطرنشان کرد: به طور کلی سیاسیون می توانند نقش بسزایی در حضور و مشارکت مردم داشته باشند. بنابراین همه کسانی که احساس می کنند حرف آنها در مردم تاثیر گذار است باید در صحنه حاضر شوند البته شورای نگهبان نیز در این حوزه نقش تاثیرگذاری دارد و نباید سخت گیری بی مورد داشته باشد چراکه اگر مردم احساس کنند که نماینده تفکر آنها در صحنه حضور دارد قطعا در مشارکت در انتخابات نیز تاثیر گذار است. 

مطهری درباره تحولات اخیر در حوزه سیاست خارجی گفت: امروز در خصوص بازگشت به برجام نیاز به مذاکره با امریکا نیست و صورت مسئله بسیار روشن است و امریکا بوده که از برجام خارج شده و تحربم های جدیدی را علیه ایران وضع کرده بنابراین این امریکا است که باید تحریم ها را بردارد و به برجام باز گردد تا آن زمان ایران نیز به تعهدات برجامی بازگردد.

من به شکل مستقل وارد شدم ولی مستقل وارد شدن به این معنا نیست که توجهی به تحولات روز نداشته باشیم هرچه جلوتر بریم افق روشن تر می شد و ممکن است احساس کنیم که اگر در اینجا همکاری با کاندیدای دیگر یا حزبی انجام شود به نفع کشور باشد و جلوگیری کند از این که فرد تندرویی روی کار بیاید به هر حال آن زمان باید تصمیم گرفت که چه کاری به نفع کشور است ولی اینکه تاکنون من ملاقاتی با گروهها داشته باشند خیر اینطور نبوده اما اینکه اگر هر کدام از جناح ها بخواهد از بنده حمایت کند بنده استقبال خواهم کرد اما به هر ترتیب باید دید در اینده وضع نظرسنجی ها چگونه است و بعد تصمیم گرفت. 

مطهری در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم که با توجه به نسبت خانوادگی شما با آقای لاریجانی برخی ها معتقدند که شما به عنوان کاندیدای پوششی وی  وارد صحنه رقابت ها شدید تا به نوعی رای ان دسته از بدنه اجتماعی اصلاح طلب که نگاه مثبتی به شما دارد را به سمت آقای لاریجانی جذب کنید، گفت: درباره حضور آقای لاریجانی اطلاعی ندارم و صحبتی نداشتم‌وو نمیدانم خواهد آمد یا خیر. اعلام نامزدی خودم هم بدون اطلاع ایشان بوده است. هیچ هماهنگی وجود نداشته و ندارد و کاندیدای پوششی لاریجانی نیستم. 

وی افزود: اگر لاریجانی را اصلح میدانستم  نمی آمدم، من خودم را اصلح دانستم و آمدم. 

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار