ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

وضعیت آب و هوا در ۲۰ اسفند ماه/ بارش باران در دامنه‌های زاگرس مرکزی

وضعیت آب و هوا در ۲۰ اسفند ماه/ بارش باران در دامنه‌های زاگرس مرکزی امروز چهارشنبه در نوار شمالی کشور و بعد از ظهر در بخش‌هایی از غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز چهارشنبه در نوار شمالی کشور و بعد از ظهر در بخش‌هایی از غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. از اواخر وقت پنج شنبه سامانه بارشی از شمال غرب کشور وارد شده و موجب بارش باران و برف در نواحی از شمال غرب و غرب کشور خواهد شد.

 

فعالیت این سامانه در بعد از ظهر پنجشنبه شدت یافته و علاوه بر مناطق ذکر شده به تدریج بخش‌هایی از دامنه‌های البرز، سواحل دریای خزر، دامنه‌های زاگرس مرکزی و نواحی مرکزی کشور، بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در ارتفاعات بارش برف انتظار می‌رود.

 

جمعه بر شدت و گستره فعالیت این سامانه افزوده شده و به جز جنوب شرق و بخش‌هایی از جنوب سایر مناطق کشور تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

 

با حرکت این سامانه به سمت شرق، از بعد از ظهر شنبه از شدت آن در نواحی غربی کشور کاسته شده و فعالیت آن به سواحل دریای خزر، بخش‌هایی از شمال شرق و شرق کشور محدود می‌شود. این سامانه در اواخر وقت شنبه از مرز‌های شرقی کشور خارج می‌شود و روز یکشنبه برای غالب مناطق کشور جوی پایدار و آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود.

 

با ورود سامانه از روز پنجشنبه برای برخی نواحی غرب و بخش‌هایی از شمال غربی کشور وزش باد شدید انتظار می‌رود و طی روز جمعه با گسترش سامانه در کشور سرعت وزش باد افزایش یافته که موجب خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد و کولاک برف در ارتفاعات و کاهش دید افقی می‌شود.

 

همچنین شنبه برای نواحی جنوبی و نیمه شرقی کشور افزایش سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

 

از پنجشنبه تا شنبه با عبور سامانه برای غالب مناطق کشور کاهش دمای محسوس پیش‌بینی می‌شود از بعد از ظهر یکشنبه و روند افزایشی در انتظار می‌داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار