ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

اولین اولویت کابینه نتانیاهو متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران است

اولین اولویت کابینه نتانیاهو متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران است نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه مواضع ضد ایرانی چند کشور عربی باعث حصول توافق‌های سازش شد، گفت متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران اولویت کابینه آینده او خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ادعاهای بی‌اساس درباره دلایل ضد ایرانی امضای توافق‌های سازش با کشورهای عربی را تکرار کرد.

 

نتانیاهو بامداد امروز (چهارشنبه به وقت ایران) در مصاحبه با روزنامه «جروزالم‌پست»، مدعی شد مواضع ضد ایرانی کشورهای امارات عربی متحده، بحرین، سودان و مغرب باعث حرکت آنها به سمت سازش و عادی‌سازی روابط با اسرائیل شد.

 

وی در این باره گفت: «این (تقابل با ایران) چیزی است که محوریت داشت. همان بود که آنها را به سمت اسرائیل آورد. آنها اسرائیل را نه فقط به‌عنوان منبع فناوری برای همه‌چیزمی‌دیدند بلکه شاهد تقابل اسرائیل با ایران نیز بودند، [کشوری] که آنها را تهدید می‌کرد. [ایران] ما را بیشتر تهدید می‌کند، با نابودی، ولی آنها (کشورهای عربی) درک کردند که اسرائیل یک متحد ضروری برای آنهاست».

 

به نوشته جروزالم‌پست، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه به برنامه‌های خود برای دوره بعد نخست‌وزیری در صورت پیروز شدن در انتخابات پیش رو پرداخته و ادعا کرد متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران یکی از اولویت‌های وی است.

 

نتانیاهو ضمن تکرار مخالفت با توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد: «زیرا به دلیل کاری که من انجام دادم، ایران سال‌ها به عقب رانده شد و باز هم به دلیل کاری که خواهم کرد آنها هرگز به تسلیحات اتمی نخواهند رسید. تا زمانی که نخست‌وزیر هستم، ایران بمب اتمی نخواهد داشت».

 

وی پیشتر نیز با بیان اینکه ایران بزرگترین دشمن اسرائیل است، ادعا کرده بود: «من مصمم به متوقف کردن ایران هستم، ما در حال ضربه زدن به آنها در تمام منطقه (خاورمیانه) هستیم».

 

رژیم صهیونیستی در حالی ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم می‌کند که به اذعان کارشناسان منطقه‌ای و بین‌المللی، اسرائیل خود دارای حدود ۴۰۰ کلاهک اتمی است؛ از سوی دیگر نیز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری با صدور فتوایی هرگونه ساخت، نگهداری و استفاده از تسلیحات اتمی را حرام اعلام کردند.

 

روز گذشته نیز «اِلی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم، مدعی شد رفع احتمالی تحریم‌های آمریکا علیه این کشور موجب افزایش چنین حمایت‌هایی می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار