ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پارلمان اروپا: بحرین دست از سرکوب مخالفان بردارد

پارلمان اروپا: بحرین دست از سرکوب مخالفان بردارد پارلمان اروپا با اکثریت آراء سرکوب مخالفان در بحرین را محکوم کرده و خواستار توقف این اقدامات شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر پارلمان اروپا شامگاه پنج شنبه در قطعنامه‌ای مجازات اعدام، شکنجه و سرکوب مدافعان حقوق بشر در بحرین را محکوم کرد.

به نوشته روسیا الیوم، پارلمان اروپا (مستقر در بلژیک) با ۶۳۳ رأی از میان ۶۸۹ عضو به این قطعنامه رأی مثبت داد. مقدمات این قطعنامه از یک سال پیش به ابتکار «مارک تارابیلا» سیاستمدار بلژیکی عضو پارلمان اروپا و با همکاری سازمان «مرکز اروپایی حقوق و دموکراسی» و «آمریکایی‌ها برای دموکراسی و حقوق بشر در بحرین» و «نهاد حقوق و دموکراسی برای بحرین» آماده شده بود که شب گذشته به رأی گذاشته شد.

نمایندگان اروپایی از دولت منامه خواستند تا در احکام اعدام مخالفان بازنگری کرده و طبق معیارهای بین‌المللی با قربانیان حقوق بشر رفتار کند. در این قطعنامه آمده است که در حال حاضر 26 زندانی در بحرین در انتظار حکم اعدام هستند و دولت بحرین باید این اجرای این احکام را متوقف کند. صدور حکم اعدام برای «محمد رمضان» و «حسین علی موسی» دو انقلابی بحرینی نیز محکوم شده است.

در این قطعنامه همچنین از افرادی چون «عبدالهادی الخواجه»، «ناجی فتیل»، «عبدالوهاب حسین»، «علی حاجی»، «شیخ علی سلمان» و «حسین مشیمع» نام برده شده است که از ابتدای انقلاب 2011 بحرین در زندان به سر می‌برند و همگی از افراد سرشناس بحرین به شمار می‌روند. لزوم آزادی رسانه ها همچون روزنامه «الوسط» که سال‌هاست توقیف شده و فعالیت سیاسی احزاب از جمله حزب «الوفاق» نیز از دیگر موارد مطرح شده در این قطعنامه است.

اما در مقابل دولت بحرین واکنشی همراه با عصبانیت به این اقدام پارلمان اروپا نشان داد و وزارت خارجه این کشور در بیانیه‌ای مدعی شد که تمامی موارد مطرح شده در قطعنامه، دروغ است و اروپا نباید مسأله حقوق بشر را سیاسی کند.

پارلمان عربی (مستقر در مصر) نیز در بیانیه‌ای، قطعنامه پارلمان اروپا را محکوم کرد و مدعی شد که بحرین نیازی به توصیه دیگر کشورها برای رعایت حقوق بشر ندارد و اروپا نباید در این موضوعات دخالت کند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار