مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو
پیمان مولوی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با راهبرد معاصر پاسخ می دهد:

آیا روزهای پایانی سال بورس سبز می‌شود؟

کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت آینده بورس گفت: بازار‌ سرمایه تنها یک حلقه از بازارهای موازی دیگر به حساب می آید تمام بازارها با یکدیگر تعریف می‌شوند و جداگانه معنا و مفهوم خاصی ندارند هنر این است به گونه‌ای چیده شوند که به صورت غیر تورمی بازارها رشد پیدا کنند.
پیمان مولوی، کارشناس بازار سرمایه
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۳۰۳

روزهای پایانی سال بورس سبز نمی‌شود

 

به گزارش راهبرد معاصر، طی چند ماه گذشته شاهد وضعیت نامناسب بازار بورس هستیم بازار که گویا دیگر با دستور نیز قصد سبزی ندارد. هر چند دولت قصد دارد چشم انداز بازار سرمایه را روشن نشان دهد تا از این طریق نقدینگی را به این بازار هدایت کند اما در شرایطی که حال اقتصاد کشور خوب نیست چنین انتظاری به مرحله اجرا در نخواهد آمد.


پیمان مولوی، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با وضعیت بازار بورس گفت: بازار سرمایه مانند هر بازار دیگری از خوش بینی مفرط سرمایه‌گذاران اوج می‌گیرد و از بدبینی آنها به سمت پایین حرکت می کند که البته این موضوع می‌تواند برای سرمایه گذاران حرفه ای یک فرصت باشد.


وی با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: بازار سرمایه به دو صورت استاندارد می تواند رشد کند. رشد توأم با تورم بدین صورت که هر چقدر کشور تورم داشته باشد میتواند رشد پیدا کند که در این صورت اقتصاد کشور را تورم می بلعد.


این کارشناس بازار سرمایه در ادامه افزود: رشد دیگر بازار سرمایه شامل رشد توام با رشد اقتصادی است در سال ۱۴۰۰ اقتصاد ایران دو راه بیشتر ندارد. بدین صورت که یا در همین وضعیت باقی می ماند که نقدینگی به شدت افزایش پیدا می‌کند و رشد اقتصادی چندانی را هم نخواهیم داشت تحریم ها برداشته نمی شود و تورم همچنان بر اقتصاد کشور حکمرانی می کند.


مولوی یادآور شد: این تورم بالا لاجرم بر بازار سرمایه تاثیر می گذارد که این مدل طی سالیان گذشته نیز وجود داشته است.


وی در رابطه با مدل دوم رشد بازار سرمایه گفت در این شرایط تحریم ها برداشته خواهد شد اقتصاد ایران به مدار توسعه برگردد، تصمیمات درست اقتصادی گرفته شود و بر همین اساس رشد پایدار اقتصادی دست یابیم.


مولوی در ارتباط با نقش دولت در بازار سرمایه گفت: مهمترین نقش دولت را میتوان هدایت اقتصاد به سمت مکانیزم آزاد عنوان کرد چرا که اقتصاد غیر دستی می تواند عاملی برای رشد بازار سرمایه باشد.


وی ادامه داد: اقتصاد آزاد می تواند تعیین کننده معاملات بازار سرمایه باشد و دیگر اتاق ها و مدیر کل ها در تعیین دستوری بازار هیچ نقشی نخواهند داشت.


این کارشناس بازار سرمایه گفت: یکی از مهمترین نقش های دولت این است که الزام پیدا کند که اقتصاد را در همان شرایطی که قرار دارد، قبول کند. در این صورت می توان امید داشت که بازار سرمایه و البته بازارهای دیگر توسعه یابند.


وی در ادامه اظهار داشت: بازار‌سرمایه تنها یک حلقه از بازارهای موازی دیگر به حساب می آید تمام بازارها با یکدیگر تعریف می‌شوند و جداگانه معنا و مفهوم خاصی ندارند هنر این است به گونه‌ای چیده شوند که به صورت غیر تورمی بازارها رشد پیدا کنند.
این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: متوسط نرخ تورم در ۴۰ سال گذشته ۲۰ درصد بوده اما این در حالی است که در سه سال گذشته متوسط نرخ تورم به ۵۰ درصد رسیده است از این رو همه به رشد تورمی اعتیاد پیدا کردند اما واقعیت این است که شرایط موجود بن مایه اقتصاد کشور را از بین می‌برد.


مولوی در پایان خاطرنشان کرد: شرایط بازار سرمایه تا پایان سال تغییر نمی کند چرا که الگوهای موجود هیچ تفاوتی با مدل مهرماه ندارد. بنابراین ثبت شدن بازار سرمایه در هفته روزهای پایانی سال بسیار دور از ذهن است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار