جنوب لبنان زیر حملات هوایی اسرائیل؛ نبطیه و وادی الحُجیر هدف قرار گرفتند ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد آسمان غرب عراق دوباره باز شد محسن رضایی در گفت‌و‌گو با الجزیره: محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه بود؛ برای جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ایم خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت

ظریف: غربی‌ها هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند

ظریف: غربی‌ها هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران همواره تعهداتش را در برجام انجام داده،‌ گفت: اگر مشکل بی‌اعتمادی است، بی‌اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه)‌ در حاشیه مراسم کاشت نهال دوستی با عنوان «با هم برای زمین» در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال شبکه العربی درباره اجرای برجام گفت: ایران همواره تعهداتش را انجام داده است و این آمریکا بوده که از برجام خارج شده است.

* تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما داریم برجام را اجرا می‌کنیم

وی افزود: طبیعی است، اگر علت مشکل حل شود، معلول هم حل می‌شود. وضعیتی که ایران داشته کاملا مشخص است. بعد از اینکه آقای ترامپ از برجام خارج شد، تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما (ایران) داریم برجام را اجرا می‌کنیم و پنج گزارش آژانس نیز این موضوع را تأیید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه اینها باید اول مشکل را حل کنند، یادآور شد: اگر مشکل بی اعتمادی است، بی اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند. این را حل کنند، بلافاصله همانطور که مقام معظم رهبری گفتند ما خواهان اجرای برجام هستیم و برجام را اجرا خواهیم کرد.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه تروریسم اقتصادی همانند سایر تروریسم‌ها، کار نخواهد کرد، گفت: بدانیم که دشمنی، دشمنی می‌آفریند و جنگ، ناامنی و اینکه در دنیای ناامن، جزیره امنی وجود نخواهد داشت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار