اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

ظریف: غربی‌ها هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند

ظریف: غربی‌ها هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران همواره تعهداتش را در برجام انجام داده،‌ گفت: اگر مشکل بی‌اعتمادی است، بی‌اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه)‌ در حاشیه مراسم کاشت نهال دوستی با عنوان «با هم برای زمین» در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال شبکه العربی درباره اجرای برجام گفت: ایران همواره تعهداتش را انجام داده است و این آمریکا بوده که از برجام خارج شده است.

* تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما داریم برجام را اجرا می‌کنیم

وی افزود: طبیعی است، اگر علت مشکل حل شود، معلول هم حل می‌شود. وضعیتی که ایران داشته کاملا مشخص است. بعد از اینکه آقای ترامپ از برجام خارج شد، تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما (ایران) داریم برجام را اجرا می‌کنیم و پنج گزارش آژانس نیز این موضوع را تأیید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه اینها باید اول مشکل را حل کنند، یادآور شد: اگر مشکل بی اعتمادی است، بی اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند. این را حل کنند، بلافاصله همانطور که مقام معظم رهبری گفتند ما خواهان اجرای برجام هستیم و برجام را اجرا خواهیم کرد.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه تروریسم اقتصادی همانند سایر تروریسم‌ها، کار نخواهد کرد، گفت: بدانیم که دشمنی، دشمنی می‌آفریند و جنگ، ناامنی و اینکه در دنیای ناامن، جزیره امنی وجود نخواهد داشت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار