کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

عراقچی: شرط ما برای احیای برجام، رفع تحریم‌های آمریکاست

معاون وزیر خارجه کشورمان از لزوم رفع تحریم‌ها به عنوان شرط احیای برجام سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه المسیره، از لزوم رفع تحریم‌ها به عنوان شرط احیای برجام سخن گفت.

عراقچی گفت: شرط ما برای احیای توافق هسته‌ای واضح بوده و آن این است که تحریم‌های آمریکا به شکلی ملموس برداشته شود.
عراقچی همچنین گفت: ما نخواهیم پذیرفت که مذاکره مجددی در خصوص توافق هسته‌ای انجام شود و یا مواضع دیگری به بند‌های توافق اضافه گردد.

او در ادامه تصریح کرد: پایبندی به توافق هسته ای، یعنی آنکه حتی یک کلمه نیز به توافق اضافه نشده و هیچ کلمه‌ای نیز از آن حذف نگردد.

دستیار وزیر خارجه کشورمان همچنین به شبکه المسیره گفت: از زمان آغاز تجاوز (به یمن) طرحی را برای پایان بخشیدن به جنگ یمن ارائه دادیم و آماده هستیم تا به منظور کمک در هر گفت و گویی که به رنج و درد یمنی‌ها و جنگ ظالمانه پایان می‌دهد، کمک کنیم.

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان نیز امروز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه قطری «العربی» اعلام کرده بود کشور‌های غربی هیچ‌گاه به تعهدات خود در قبال برجام به‌درستی عمل نکرده‌اند و با این رفتار خود زمینه بی‌اعتمادی ایران را فراهم کرده اند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مشکلات کنونی برجام گفت: «ایران همواره تعهداتش را انجام داده است. این آمریکا بود که از برجام خارج شد. طبیعی است که اگر علت برطرف شود، معلول هم حل خواهد شد.»

وی در ادامه گفته بود: «بعد از این که آقای ترامپ از برجام خارج شد، تا یک سال بعد خود دولت ترامپ اذعان داشت که ما داریم برجام را اجرا می‌کنیم و آژانس هم در گزارش‌های متوالی این را تأیید می‌کرد.»

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار