کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رئیس مجلس قطر: می‌توانیم یک‌سوم دبی و ابوظبی را در تاریکی فرو ببریم

رئیس مجلس قطر در اشاره به اقدامات چهار کشور عربی تحریم‌کننده علیه دوحه، اظهار داشت که قطر می‌تواند در اقدامی متقابل صادرات گاز به امارات را متوقف کند و یک‌سوم ابوظبی و دبی را در تاریکی فرو ببرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۳۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، «احمد آل محمود» رئیس مجلس قطر اظهار داشت توصیه‌های «شیخ تمیم بن‌حمد آل‌ثانی» امیر کشور از نخستین روز آغاز بحران مانع از تاثیر هرگونه اختلافات میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس بر مردم شد.

آل محمود در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «روسیا الیوم» در جریان یک‌صد و چهلمین نشست مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس در دوحه، گفت که امارات همه چیز با قطر را تحریم کرد به جز گاز قطر را.

آل محمود در این گفت‌وگو، که روز گذشته منتشر شده، تأکید کرد: «اگر گاز را بر امارات تحریم کنیم که این اقدام طبق قوانین بین‌المللی حق ماست، یک‌سوم دبی و یک‌سوم ابوظبی در تاریکی فرو می‌روند.»

 

آل محمود افزود، 300 هزار شهروند مصری در قطر کار می‌کنند ولی از زمان آغاز بحران خلیج‌فارس، هیچ‌کدام از آنها اخراج نشده‌اند در حالی‌که کشورهای تحریم‌‌کننده دوحه از تمامی قطری‌ها، حتی از بیماران تحت درمان در بیمارستان‌ها خواستند این کشورها را ترک کنند.

بحران در روابط میان اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس پس از آن شکل گرفت که عربستان سعودی، بحرین، امارات و مصر در 5 ژوئیه 2017، با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم، روابط دیپلماتیک و اقتصادی با این کشور را تحریم کردند؛ اتهامی که دوحه قویا آن را نفی کرده است.
ارسال نظر