زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

فرانسه: اروپا آماده اعمال تحریم علیه نهادهای ایرانی است

وزارت خارجه فرانسه با متهم کردن ایران به نقض حقوق بشر از احتمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران در این خصوص خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از العربیه، وزارت خارجه فرانسه امروز چهارشنبه اعلام کرد که اتحادیه اروپا آماده است تا تحریم‌هایی را علیه نهاد‌ها و شخصیت‌های نقض‌کننده حقوق بشر در ایران وضع کند.

وزارت خارجه فرانسه همچنین با طرح ادعا‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی، نسبت به شرایط حقوق بشر در ایران، به‌ویژه در زمینه آزادی بیان و مطبوعات به‌شدت اظهار نگرانی کرد.

ژان اف، لودریان وزیر خارجه فرانسه نیز هفته‌های پیش با طرح همین ادعا‌ها نسبت به وضعیت برخی زندانیان در ایران ابراز نگرانی کرده بود.

فرانسه در حالی مدعی حقوق بشر و آزادی انسان‌ها است که روز‌های گذشته، خود این کشور اسناد مربوط به جنایات دوران استعمار فرانسه در الجزایر را منتشر کرد که فقط در یک مورد از نقض حقوق بشر توسط آن، ۴۲ هزار الجزائری قربانی ۱۷ آزمایش اتمی این کشور شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر