ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

تلاش رهبران آمریکا، هند، ژاپن و استرالیا برای مقابله با چین

رهبران آمریکا، هند، استرالیا و ژاپن در یک نشست مجازی درباره چالش‌های منطقه آسیا-اقیانوسیه از جمله مقابله با چین دیدار و رایزنی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با رهبران ژاپن، هند و استرالیا به صورت مجازی دیدار و رایزنی خواهد کرد.

 

براساس این گزارش رویترز، این اولین نشست رهبران این گروه چهار جانبه برای بحث درباره نظم بین‌المللی در منطقه ایندو-پاسیفیک و در اصل تلاش آنها برای مهار چین و مقابله با توان نظامی و اقتصادی افسارگسیخته پکن است.

 

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفت، این دیدار موسوم به نشست کشورهای «کواد» (QUAD) اهمیت جایگاه متحدان و شرکای آمریکا در منطقه ایندو-پاسفیک را برای جو بایدن نشان می‌دهد.

 

وی افزود: طیفی از موضوعات که جامعه جهانی با آن مواجه است در این نشست مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت؛ کووید-19، همکاریهای اقتصادی و بحران تغییرات اقلیمی.

 

با این حال یک مقام ارشد دولت آمریکا به خبرگزاری رویترز گفته، هدف اصلی نشست، تعیین آینده‌ای جدید برای کواد در منطقه است.

 

او همچنین گفته، این نشست درباره یک توافق مالی برای حمایت از هند برای تولید واکسنهای ضد کرونا در این کشور است؛ چیزی که هدف دهلی نو برای مقابله با دیپلماسی چین در زمینه واکسن و مقابله با نفوذ پکن در سطح جهان است.

 

رویترز اضافه کرد، ایالات متحده آمریکا به دنبال تقویت روابط خود با متحدان کلیدی برای مقابله با آنچه که سیاست خارجی تهاجمی چین در آسیا و سایر مناطق جهان می‌خواند، است.

 

وزیر خارجه هند و «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا نیز پیش از این گفته بودند که این نشست چهار جانبه فرصتی برای مذاکره درباره مسائل مختلف از جمله امنیت دریایی و رژیم امنیت منطقه‌ای است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار