دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

جزئیات نامه بسیج دانشجویی به رئیس مجلس

جزئیات نامه بسیج دانشجویی به رئیس مجلس جمعی از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور طی نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی مطالبی را درباره حمایت از زنان سرپرست خانوار مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمعی از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور طی نامه‌ای به محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات زنان سرپرست خانوار مطالبات خود را برای حل این مشکلات مطرح کردند.

 

متن این نامه به شرح زیر است:

 

إنَّ لِلّهِ عِباداً فِی الأرضِ یَسعَونَ فی حَوائجِ النّاسِ هُمُ الآمِنونَ یَومَ القِیامَةِ... امام کاظم (ع)

 

جناب آقای دکتر قالیباف

رییس محترم مجلس شورای اسلامی

 

با سلام و احترام

 

هماهنگونه که مستحضرید، درکنار خسارات جانی و مالی وارده از ویروس منحوس کرونا بر کشور، شرطی‌سازی اقتصاد، بی تدبیری‌ها و نگاه به بیرون برای حل مشکلات داخلی توسط دولت دوازدهم عرصه را بر عامه مردم تنگ ساخته که تماما گویای مدیریت فشل مدیران و نداشتن برنامه دقیق برای اداره امورات کشور توسط دولت است.

 

این روزها بیماری کرونا کسب و کار برخی از زنان سرپرست خانوار را فلج کرده است، ولی این قشر از جامعه برای رهایی از طعم نداری و کاهش مشکلات ریز و درشت زندگی با این بحران در حال ستیز هستند و هنوز هم برای نان‌آوری از جان مایه می‌گذارند ولی متاسفانه دیده می شود که از طرف دولت وسازمانها و نهاد های کشور به طور تمام و کمال حمایت نمی شوند.

 

به همین جهت مطالبات ذیل را جهت بررسی و اعمال از سوی مجلس و جنابعالی به نظرتان می‌رسانیم:


۱- با توجه به وضعیت نابسامان اقتصادی، کاهش قانون دریافت مستمری همسر فوت شده از ۳ ماه به یک ماه برای زنان باید در دستور کار قرار بگیرد.

 

۲- اصلاح شرایط سنی برای متقاضیان بیمه زنان سرپرست خانواده، در حال حاضر به زنان بالای ۵۰ سال سن بیمه همسر فوت شده تعلق نمی‌گیرد، لذا انتظار می‌رود طرح های حمایتی برای نفرات بالای ۵۰ سال سن نیز در نظر گرفته شود.

 

۳- موضوع دیگر در خصوص زنانی است که به علت مشکلات و مسائل شخصی و اختلافات خانوادگی، طلاق می گیرند و عملا پس از طلاق دچار شرایط نابسامانی شده و تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرند. به همین جهت خواستار وضع قوانین جدید در خصوص زنان مطلقه هستیم. در همین راستا وعده هایی هم که داده شده است برای حمایت از این قشر هنوز محقق نیافته اند. این زنان گرچه تحت پوشش کمیته های امدادی قرار نمی گیرند اما نیازمند بیمه ای خاص هستند. خواهشمندیم به بررسی وعده های داده شده بپردازید.

 

۴- با توجه به تراکم زنان سرپرست خانوار در بازه سنی ۱۸ الی ۳۵ سال و البته نیازمندی این بازه سنی به حمایت های اجتماعی و اقتصادی بیشتر، درخواست می شود طرح های حمایتی بیشتری را در مجلس شورای اسلامی برای آن ها در دستور کار قرار دهید.

 

از این رو از شما و مجلس انقلابی‌مان به عنوان نهاد تصمیم‌گیر انتظار می‌رود تا اقدامات لازم را در جهت تسهیل موانع و مشکلات مطرح شده برای بیمه زنان سرپرست خانوار، مبذول فرمایید.

 

پیشاپیش از همکاری جنابعالی کمال تشکر را داریم؛ ان شالله نزد خداوند و شهدا مأجور باشید.

 

والسلام علیکم ورحمه الله

 

بسیج دانشجویی دانشگاه های :
آزاد اسلامی تهران شمال
آزاد اسلامی تهران غرب
آزاد اسلامی پرند
آزاد اسلامی زنجان
آزاد اسلامی سمنان
آزاد اسلامی کرج
آزاد اسلامی ارومیه
دانشگاه علم و فرهنگ
مدرسه عالی شهید مطهری
دانشگاه مالک اشتر
دانشگاه فرهنگیان تهران
دانشگاه شهید عباسپور
دانشگاه صدا و سیما
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
دانشگاه شهید شمسی پور

 

LKFU: THVS

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار