سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آخرین آمار جهانی کرونا امروز جمعه ۲۲ اسفند+ جدول تغییرات

آخرین آمار جهانی کرونا امروز جمعه ۲۲ اسفند+ جدول تغییرات طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته ۷۸ هزار و ۲۹۷ نفر در برزیل به ویروس کرونا مبتلا شدند و همچنین ۲ هزار و ۲۰۷ نفر جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 119 میلیون و 120 هزار و 511 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 2میلیون و 641 هزار و 790 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 94 میلیون و 731 هزار و 229 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 62 هزار و 773 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 29 میلیون و 925 هزار و 902 نفر رسیده است؛ تاکنون 543 هزار و 721 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 21 هزار و 668 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 11 میلیون و 308 هزار و 846 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تاکنون 158 هزار و 326 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور برزیل به‌عنوان سومین کشور جهان با افزایش 78 هزار و 297 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 11 میلیون و 284 هزار و 269 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 273 هزار و 124 برزیلی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌‌اند.

 

کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا نیز به‌ترتیب با 4 میلیون و 360 هزار و 823، 4 میلیون و 241 هزار و 677، 3 میلیون و 990 هزار و 331، 3 میلیون و 178 هزار و 356 و 3 میلیون و 149 هزار و 17 نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای ترکیه با 2 میلیون و 835 هزار و 989 مبتلا و آلمان نیز با 2 میلیون و 546 هزار و 510 نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل به‌‌ترتیب با 20 میلیون و 797 هزار و 298، 10 میلیون و 953 هزار و 303 و 9 میلیون و 958 هزار و 566 نفر بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان،‌ فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به 1 ساعت گذشته) نشان می‌دهد:

 

کرونا , کشور برزیل ,

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار