سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

قالیباف: برای حل مشکلات اقتصادی نگاه سیاسی نداریم

قالیباف: برای حل مشکلات اقتصادی نگاه سیاسی نداریم رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی مردم نگاه سیاسی نداریم، گفت: مردم این روزها حتی پای مرغ هم نمی‌توانند بخرند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف ظهر امروز در یادواره شهدای عملیات‌های خیبر و بدر که در مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم در تمامی محافلی که به یاد و نام شهدا در کشور برگزار می‌شود به حق دعای خیر این شهدا ما نیز رهرو آنان و امام و ولایت باقی بمانیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انقلابی بودن و انقلابی ماندن و در این مسیر برای نظام و اسلام و انقلاب نبرد کردن سخت است و چالش‌های زیادی در مسیر وجود دارد.

قالیباف بیان کرد: تمام این سختی‌ها اما برای مومنان و مجاهدان واقعی یک سنت و امتحان الهی است و براساس سنت خدا همین سختی‌ها هستند که صف مومنان واقعی را از کفار جدا می‌کنند.

قالیباف در ادامه با تاکید بر نکته شهید چمران مبنی بر اینکه دفاع مقدس به تعبیر شهید چمران فرق بین مرد و نامرد را مشخص می‌کند اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس به تمام وعده‌های الهی ایمان داشتیم و در پیشگاه خدا تسلیم بودیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز شاهد هستیم که یاد و نام شهدا و امام ما با قوت و قدرت پابرجاست، اما آمریکا از درون دچار اضمحلال شده است.

قالیباف تصریح کرد: برای انقلاب اسلامی خون دل‌های بسیاری خورده شده و نسل جوان ما باید این مهم را بداند؛ براساس سنت الهی هر کجا مردم وارد شوند پیروز هستیم و امروز نیز اگر در برخی عرصه‌ها دچار ضعف هستیم به این دلیل است که مدیران به این سنت الهی باور ندارند.

وی با بیان اینکه در زمان جنگ نیز تفکری که بنی‌صدر در جنگ حاکم کرده بود بر مبنای سنت‌های الهی و مردم‌باوری نبود و مردم حق حضور در جبهه را نداشتند، گفت: اما وقتی مردم را باور کردیم و مردم در جنگ حضور پیدا کردند شاهد پیروزی‌های فراوانی بودیم.

رئیس مجلس با بیان اینکه امروز در اقتصاد ما چنان تفکری حاکم است و به جای استفاده از استعداد جوانان و مردم برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها، صحبت‌های دیگری مطرح می‌شود، تصریح کرد: امروز هم سنت های الهی پابرجاست و ما نیازمند  معجزه اجتماعی مردم مبتنی بر ارزش‌های الهی هستیم تا از مشکلات عبور کنیم.

وی تاکید کرد: امروز نیز در حوزه اقتصاد باید براساس این سنت الهی حرکت کنیم و تنها از این طریق است که تمامی مشکلات قابل حل شدن است؛ مدیران تصمیم گیر در حوزه اقتصاد باید در میدان نیز حضور داشته باشند.

قالیباف با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات اقتصادی مردم نگاه سیاسی نداریم ادامه داد: هر کاری بتوانیم در این مسیر برای دولت صورت می‌دهیم زیرا این یک وظیفه شرعی و اخلاقی بر گردن ماست. امروز باید برای تداوم مسیر انقلاب اسلامی و برای خنثی کردن آثار تحریم دشمن بنیه اقتصادی کشور را تقویت کنیم.

رئیس مجلس با اشاره به کمبود مرغ در بازار، مدیریت این موضوع را مورد انتقاد قرار داد و گفت: مردم حتی پای مرغ هم نمی توانند بخرند.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار