ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود

مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی که با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است، ممنوع الخروج شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 19
کد خبر: ۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم نصیری احمدآبادی، مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی FATF و رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی، مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی ممنوع الخروج شد. وی مسئولیت پیگیری و پیاده سازی ضوابط، دستورالعمل‌ها و مذاکره با مسئولان ارشد کارگروه اقدام مالی FATF در داخل کشور را بر عهده دارد.


به نظر می رسد دلیل ممنوع الخروج شدن میثم نصیری احمدآبادی این بوده که وی با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است. همچنین یکی از بستگان نزدیک نصیری احمدآبادی هم ساکن و تبعه کشور آمریکا است.


این روزها اخبار مختلفی درباره تبعات پذیرش FATF از سوی جمهوری اسلامی ایران در رسانه ها منتشر می شود. موافقان معتقدند عضویت در این کنوانسیون و 4 لایحه الحاقی می تواند راهکاری برای انجام تبادلات مالی با سایر کشورها باشد ولی مخالفان براین باورند با توجه به سابقه بدعهدی کشورهای اروپایی از یک طرف و عدم ضرورت در پیوستن به ایین کنوانسیون که با استانداردهای مطابق میل غربی ها نوشته شده است، از طرفی دیگر، پذیرش FATF منطبق با منافع ملی نیست.


اکنون مهمترین مسئله درباره FATF بحث و تبادل نظر بر سر پذیرش یا رد CFT میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی است که براساس اخبار منتشر شده، مقرر گردیده کمیته از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی اشکلات و ابهامات مطروحا از سوی شورای نگهبان تشکیل شود.


ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار