ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود

مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی که با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است، ممنوع الخروج شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 19
کد خبر: ۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم نصیری احمدآبادی، مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی FATF و رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی، مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی ممنوع الخروج شد. وی مسئولیت پیگیری و پیاده سازی ضوابط، دستورالعمل‌ها و مذاکره با مسئولان ارشد کارگروه اقدام مالی FATF در داخل کشور را بر عهده دارد.


به نظر می رسد دلیل ممنوع الخروج شدن میثم نصیری احمدآبادی این بوده که وی با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است. همچنین یکی از بستگان نزدیک نصیری احمدآبادی هم ساکن و تبعه کشور آمریکا است.


این روزها اخبار مختلفی درباره تبعات پذیرش FATF از سوی جمهوری اسلامی ایران در رسانه ها منتشر می شود. موافقان معتقدند عضویت در این کنوانسیون و 4 لایحه الحاقی می تواند راهکاری برای انجام تبادلات مالی با سایر کشورها باشد ولی مخالفان براین باورند با توجه به سابقه بدعهدی کشورهای اروپایی از یک طرف و عدم ضرورت در پیوستن به ایین کنوانسیون که با استانداردهای مطابق میل غربی ها نوشته شده است، از طرفی دیگر، پذیرش FATF منطبق با منافع ملی نیست.


اکنون مهمترین مسئله درباره FATF بحث و تبادل نظر بر سر پذیرش یا رد CFT میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی است که براساس اخبار منتشر شده، مقرر گردیده کمیته از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی اشکلات و ابهامات مطروحا از سوی شورای نگهبان تشکیل شود.


ارسال نظر