به گزارش راهبرد معاصر ، زمان پخش گاندو 2 از شبکه سه در ایام نوروز 1400 مشخص شد و بینندگان هر شب می توانند به تماشای این سریال امنیتی جذاب بنشینند که در فصل اول نمایشی بسیار موفق داشت و ماجرای نفوذ سوریس های اطلاعاتی خارجی را در داخل کشور به نمایش کشید. در فصل دوم سریال گاندو یا لوتی برخورد با اخلال گران ارزی که با نفوذ سرویس های اطلاعاتی خارجی هدایت می شدند روایت شده است.
سریال گاندو 2 از روز شنبه 30 اسفند 99 به روی آنتن می رود و ساعت پخش فصل دوم گاندو هر شب ساعت 20:45 دقیقه از شبکه سه سیما خواهد بود.
همچنین سریال گاندو 2 (لوتی) هر روز دو بار بازپخش می شود و ساعت پخش تکرار گاندو دو ساعت های 1:15 بامداد و 14:30 روز بعد خواهد بود.
ساعت پخش گاندو 2 | ساعت 20:45 |
ساعت پخش تکرار گاندو 2 |
ساعت 1:15 بامداد ساعت 14:30 بعد از ظهر |
آذرپندار درباره باکس پخش سریال شبکه سه در ایام نوروز که پیش از این ساعت ۲۰ بود، گفت: خوشبختانه باکس سریال نوروزی بعد از سه سال که ساعت ۲۰ بود، با نظر مثبت معاون سیما اقای شاهآبادی به ۲۰:۴۵ منتقل شده است که حتماً اتفاق مثبتی است. چون ساعت ۲۰ در شش ماهه نخست زمان مناسبی نیست.
اکثر بازیگران گاندو در فصل دوم همان بازیگران فصل اول هستند اما بنا بر تغییر موجوع و ماجرا برخی بازیگران تغییر کرده اند از جمله کامبیز دیرباز که در فصل دوم اضافه شده و نقش آفرینی می کند.
داریوش فرهنگ، خسرو شهراز، مجید نوروزی، پندار اکبری، علی افشار، اشکان دلاوری و وحید رهبانی به اتفاق؛ سوگل طهماسبی، نسرین نکیسا، سیدمحمدجواد طاهری، علی نعمت اللهی، مهدی عبادتی، ناصر هاشمی، حمید متقی پور، امیرحسین ابراهیمی، عباس محمدی، محبوبه صادقی و ... از بازیگران ثابت «گاندو» هستند.
در «گاندو ۲» بازیگران جدیدی همچون شهرام قائدی، حسن میرباقری، محمد مختاری، امیریل ارجمند، شهرزاد کمال زاده به همراه؛ بهمن دان، حسن اسدی، سارا منجزی پور، رضا هاشمی، سیدمحمد نصر، عارفه لک، ستاره قطبی، کامو آبرام، امیر آرام، بهنود محمدی، مرتضی علی آبادی، پیمان دارابی با هنرمندی: شاهد احمدلو، حسین پارسایی و با معرفی: بیاینا محمودی در نقش شارلوت و پیام دهکردی در نقش مایکل هاشمیان به ایفای نقش پرداخته اند.
تعداد زیادی از بازیگران تئاتر به جمع بازیگران سریال اضافه شده اند. بخش هایی از سریال هم در ترکیه تولید می شود که تعدادی از بازیگران نقش های مکمل در همان کشور انتخاب خواهند شد.
سایر عوامل سریال «گاندو ۲» عبارتند از کارگردان: جوادافشار، تهیهکننده: مجتبی امینی، نویسنده: آرش قادری، مجری طرح و مدیرتولید: مصطفی سلطانی، مدیر برنامه ریزی: داود باقری، مدیرتصویربرداری: امیر معقولی، مدیر صدابردار: هادی بهشتی، دستیار اول کارگردان: هادی افشار، طراح صحنه: حسین مجد، طراح لباس: سوسن نوروزی، طراح گریم: شهرام خلج، تصویربردار: فراز رستگار، مدیر تدارکات: مقصود میرهاشمی، تدوین: حامد محسن پور، موسیقی: افشین عزیزی، صداگذاری: عرفان ابراهیمی، برنامه ریز: امین رضوی، منشی صحنه: ملینا رضایی، دستیار دوم کارگردان: افشین عمران، مدیرصحنه: پوریا محمدربیع، تصویربردار پشت صحنه: علیرضا صلواتی، عکاس: حسن هندی، بهار عسگری، مشاور رسانه: مریم کریمیان.
همان طور به یاد دارید در زمان پخش سریال گاندو 1 دولت روحانی به دلیل انتقاد به محتوای این فیلم با پخش بخش هایی از آن مخالفت کرده و مساله تا جایی بالا گرفت که دو شب این سریال پخش نشد و شایعه هایی مبنی بر عدم پخش ادامه آن پیچید که در نهایت با حذف و تغییر برخی قسمت ها پخش شد.
مهدی آذرپندار مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه درباره پخش سریال نوروزی این شبکه درباره تفاوتها در اطلاع رسانی نسبت به نام سریال و حتی پخش آن توضیح داد: علت اینکه اطلاع رسانیهای متفاوتی نسبت به این سریال و به طور کلی سریال نوروزی شبکه سه صورت گرفت، حساسیتهایی است که حول پخش گاندو وجود داشت و در واقع غرض این بود که فشارها و حساسیتها نسبت به پخش این سریال کاهش پیدا کند.
مدیرگروه فیلم و سریالهای شبکه سه در ادامه درباره ویژگیهای این مجموعه عنوان کرد: میتوانم قول بدهم که مثل فصل یک، کاری با جذابیت بالا به لحاظ پروداکشن و قصه خواهیم داشت و این فصل حتی از فصل نخست پروداکشن بزرگتری دارد. اتفاقات متفاوتی هم در قصه این سریال رخ میدهد که به موقع اطلاع رسانی میشود.
وی درباره پخش سریال اکشن جاسوسی در ایام نوروز و جلب مخاطب نیز گفت: تا به حال در این ایام اکشن جاسوسی پخش نشده است و اتفاق جدیدی است. «گاندو ۲» برای مخاطب جذاب خواهد بود و مؤلفههای جذابیت فصل نخست از جمله قصه، ترکیب بازیگران فصل نخست و پروداکشن کاملاً در آن حفظ شده است.
آذرپندار درباره پروندههای امنیتی که در این سریال به آنها پرداخته شده است، نیز گفت: بهتر است که فعلاً وارد جزئیات نشویم، اما این سریال قصه ملتهبی دارد. به هر حال فکر میکنم کارهای جاسوسی امنیتی که در یکی دو سال اخیر پخش شده است، همگی با استقبال رو به رو بوده است و گاندو جز آن دسته از سریالهایی است که مطالبه ساخت فصل دوم ان وجود داشته است.
تیزر سریال گاندو 2
اطلاعات قبلی
موضوع سریال گاندو بررسی پرونده ها واقعی و عملیات های پیچیده اطلاعات سپاه در مورد فعالیت های محیط زیستی، اقدامات آقازاده ها و اتهامات ضد امنیتی جیسون رضاییان جاسوس آمریکایی بود. در گاندو 2 نیز پرونده های واقعی بررسی می شود، پرونده هایی که برخی آن را تخیلی دانستند اما آرش قادری نویسنده سریال گاندو این موضوع را تکذیب کرد و گفت که برای درام داستان گاندو از ذهن نویسنده کمک گرفته شد اما اصل کار بر اساس پرونده های واقعی نوشته شد.
سریال گاندو به کارگردانی جواد افشار، نویسندگی آرش قادری و تهیه کنندگی مجتبی امینی یکی از سریال های پربازیگر تلویزیون در سال ۱۳۹۸ بود که فصل دوم آن نیز در حال ساخت است.
سریال گاندو ۲ در حالی میان سریالهای نوروزی قرار گرفته است که تا پیش از این روال رایج در نوروز، پخش سریال های طنز بود و نمایش مجموعه ای با مضمون امنیتی سیاسی در نوروز سابقه نداشت.
پس از حذف سریال طنز «بوتیمار» از لیست سریالهای نوروزی، فصل دوم سریال «گاندو» برای پخش نوروزی در شبکه سه انتخاب شده است.با حذف سریال کمدی «بوتیمار»، شبکه ۳ سیما سریال جدیدی را برای پخش نوروزی انتخاب کرد. مجموعه جدیدی که این شبکه برای نوروز روی آنتن خواهد فرستاد، فصل دوم از سریال گاندو است که فعلاً با نام موقت «لوتی» معرفی شده است.
مهدی آذرپندار مدیر فیلم و سریال شبکه ۳ سیما در معرفی مجموعهای که قرار است در نوروز از این شبکه پخش شود، گفته است: «لوتی تقلای یکی از سرویسهای جاسوسی بیگانه برای ضربهزدن به ایران و مقابله نیروهای داخلی با این توطئه را به تصویر خواهد کشید.»
به نظر میرسد سازندگان سریال گاندو برای دور ماندن از حواشی و حساسیتهایی که دور این سریال میگذرد، از عنوان موقتی «لوتی» استفاده کردهاند و «گاندو» در نهایت با اسم اصلی خود روی آنتن شبکه ۳ میرود. مسئله پنهانکاری باعث شده است که هیچ خبری از مراحل ساخت فصل دوم از سریال گاندو منتشر نشود و کلیت خبری که از سوی روابط عمومی این سریال منتشر شده، از حضور امیریل ارجمند به عنوان بازیگر جدید سریال و فیلمبرداری سکانسهایی از آن در منطقه گرمدره تهران خبر میدهد.
فصل دوم «گاندو» به کارگردانی جواد افشار در لوکیشنهای مختلفی در تصویربرداری میشود و این روزها عوامل این سریال در منطقه گرمدره تهران مشغول به کار هستند.
فصل دوم این سریال در ادامه فصل اول تولید میشود اما رویکردی اجتماعیتر پیدا کرده است.
داریوش فرهنگ، وحید رهبانی، سوگل طهماسبی، علی افشار، شهرزاد کمال زاده از جمله بازیگران فصل قبل بودند که در این فصل هم به ایفای نقش میپردازند.
همچنین بازیگران جدیدی هم به این فصل از سریال اضافه شدهاند که امیریل ارجمند از جمله آنهاست.
نرگس محمدی و خواهرش سارا محمدی در سریال گاندو
سریال گاندو، سریالی امنیتی در زمینه ی فساد اقتصادی و اتفاقات جاسوسی به خصوص در بازه ی زمانی توافق برجام است و فیلمنامه سریال کاملا بر اساس مستندات و وقایع تاریخی نوشته شده است اما اسامی افراد و اشخاص حقیقی در آن با نام های مستعار برده شده است. سارا محمدی خواهر نرگس محمدی (همسر علی اوجی) نیز در سریال گاندو بازیگر نقش دختری جوان و عاشق پیشرفت در کار عکاسی به نام مریم است که درگیر عملیات های جاسوسی شده است و عکس هایی که می گیرد برای استفاده در مقالات جاسوسی بهره برده می شود.سارا محمدی در سریال گاندو به نوعی نشان دهنده ی شخصیت های جوان و جویای نامی ست که با عدم آگاهی و هوشیاری در دام می افتند.
سارا محمدی متولد ۱ اردیبهشت است و در خانواده ای با ۳ فرزند بزرگ شده، دارای یک برادر به نام محسن و یک خواهر به نام نرگس است.
فصل اول سریال گاندو به تهیه کنندگی مجتبی امینی در ۳۰ قسمت ۴۵ دقیقهای تولید خواهد شد و از شبکه سه پخش خواهد شد. همچنین سارا محمدی پیش تر نیز با ایفای نقش لیلا، دختر نوری (نور آفاق) در سریال معمای شاه ایفای نقش کرده بود.
احتمال تغییر نام سریال گاندو ۲ به لوتی
فصل دوم سریال گاندو فعلا با نام لوتی عرفی شده و در فهرست سریالهای تلویزیون در نوروز ۱۴۰۰ قرار گرفته است.این سریال می تواند رقیب سختی برای سریان نون خ به کارگردانی سعید آقاخانی در جذب مخااطب داشته باشد.
مهدی آذرپندار مدیر فیلم و سریال شبکه ۳ سیما در معرفی سریال گاندو ۲ گفته است:
لوتی تقلای یکی از سرویس های جاسوسی بیگانه برای ضربه زدن به ایران و مقابله نیروهای داخلی با این توطئه را به تصویر خواهد کشید.
اورنگ: اگر قرار است «گاندو 2» دیده شود نوروز اصلاً زمان مناسبی نیست
سید رضا اورنگ منتقد سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: طبیعی است که در ایام نوروز سریالهای تلویزیون بیشتر در قالب طنز تعریف شوند ولی به این معنی نیست که همه آثار طنز باشد چرا که حجم زیاد طنز را مخاطب پس میزند و باید همه ذائقهها را مدنظر داشت اما در این آثار هم باید جنبه لذتبخش بودن و مفرح بودن را در نظر داشت.
اورنگ خاطرنشان کرد: از آنجا که همه سریالهای تلویزیون در یک ساعت پخش نمیشوند و کنداکتور تلویزیون به شکلی تعریف شده که شبکههای مختلف با هم تداخل نداشته باشند نمیتوان رقابت چندانی احساس کرد ولی قطعاً در ایام نوروز آثار طنز بیشتر مورد توجه قرار میگیرند ولی لازم است در کنار این آثار، فیلمها و برنامههای جذاب در قالبهای متفاوت نیز پخش شوند.
او افزود: متأسفانه سریالهای تلویزیون طی سالهای اخیر کیفیت چندان خوبی نداشتهاند و کمتر نشانی از خلاقیت و ذوق در آنها دیده میشود. زمانی در ایام نوروز برنامهای چون «نوروز 72» پخش میشد که یک جُنگ بود و بسیاری از هنرمندان خوب امروز تلویزیون در این برنامه مطرح شدند و جذابیت آن به حدی بود که بسیاری از برنامهسازها تصمیم گرفتند از آن تقلید کنند. «نوروز 72» را میتوان یکی از بهترین و خلاقانهترین برنامههای تاریخ تلویزیون ایران دانست اما امروز برنامههای زنده نوروزی تقریباً تکراری شدهاند که این تکراری بودن آنها را غیر قابل تحمل کرده و متأسفانه مدتهاست ایده جدیدی را شاهد نیستیم چرا که دیگر انسان خوشفکر و خلاقی وجود ندارد.
این منتقد در ادامه اظهاراتش تصریح کرد: متأسفانه برخی مدیران تازه به دوران رسیده که پست مدیریت را به تازگی کسب کردهاند، چارچوب را نمیشناسند و به همین دلیل آنقدر عرصه را تنگ میکنند که افراد خودشان حاضر به همکاری با تلویزیون نیستند و در نهایت اینگونه مطرح میکنند که این افراد خودشان از تلویزیون رفتهاند و ما مشکلی با آنها نداریم. تلویزیون نیاز به یک تفاهم با هنرمندان دارد و باید شرایطی را فراهم کند که از هنرمندان باتجربه کمک بگیرد تا بتواند آثار جذاب و سرگرمکننده بسازد. باید از فکر و ایده این افراد استفاده کرد ولی متأسفانه برخی مدیران تلویزیون هیچ شناختی حتی نسبت به الفبار کار ندارند.
اورنگ در ادامه درباره پخش سریال «گاندو 2» در ایام نوروز گفت: «گاندو» حتی آن زمان که پخش شد سریال جذابی نبود و تنها با جنجالهای خبری توانست سر زبانها بیفتد. اگر قرار است فصل دوم سریال «گاندو» دیده شود نباید در ایام نوروز پخش شود چرا که مردم در این ایام اصلاً سریالی با این موضوع را دنبال نمیکنند و اصلاً حوصله دنبال کردن مسائل امنیتی را ندارند. مردم در روزهای نوروز بیش از هر چیز ترجیح میدهند تفریح کنند و سرگرم باشند و سریال «گاندو» با موضوع و قصهای که دارد هیچ ربطی به نوروز و حال و هوای آن ندارد. احتمالاً مدیران تلویزیون نیز این مسئله را میدانند اما برایشان مهم نیست و چون سریالی آماده پخش ندارند فقط به فکر پر کردن آنتن تلویزیون هستند.
این منتقد تأکید کرد: ساخت سریال طنز کاری بسیار سختتری از ساخت سریال جدی است و شکلگیری فضا و فرم مورد نیاز در یک اثر طنز کار سختی است، سریالی مثل «زیر آسمان شهر» وقتی پخش شد بسیار مورد استقبال قرار گرفت، پس از آن مدیران تصمیم گرفتند این سریال در فصل بعدی ادامه داشته باشد که فصل بعد چندان مورد توجه قرار نگرفت و بعد فصل سوم ساخته شد که به طور کل فاجعه بود و همه را از این سریال متنفر کرد. مشخص نیست چرا مدیران همچنان اصرار دارند سریالهایی که شاید کمی موفق بودهاند در فصلهای بعدی ادامه داشته باشند و به نظر میرسد تلویزیون با کمبود فیلمنامهنویس مواجه است که همان معدود فیلمنامهنویسهایی که کار میکنند هم توانایی چندانی ندارند و معمولاً کپیکار هستند.
او افزود: سریالی مثل «پایتخت» که در فصلهای مختلفی ساخته شده است هم چنین وضعیتی دارد. من به عنوان یک منتقد میتوانم متوجه شوم که این سریال فیلمنامه ندارد و هر آنچه که شاهد هستیم به نوعی آب بستن به قصهای کوتاه است که در موقعیتهایی قصد دارد مخاطبش را بخنداند. متأسفانه شناخت چندانی از چارچوب طنز در تلویزیون وجود ندارد و در این بین افرادی سوءاستفادهگر از این وضعیت هستند که هر آنچه مدیران دوست دارند و از آن استقبال میکنند را مطرح میکنند و مورد تشویق آنها هم قرار میگیرند. ما هیچگونه برنامهریزی در تولیدات مناسبتی خود نداریم و فقط وقتی نزدیک نوروز، ماه رمضان و دیگر مناسبتها میشود به این فکر میکنیم که الان باید یک برنامه یا سریال داشته باشیم و خیلی عجولانه دست به کار میشویم.
این منتقد در پایان تأکید کرد: اگر قرار است تولیدات خوب و باکیفیتی را شاهد باشیم بهتر است بعد از نوروز 1400 خیلی زود در همان روزهای ابتدایی سال به فکر ساخت سریالهای نوروز سال آینده باشیم. ما نوروز را هر سال داریم و واقعاً اتفاق غیر قابل پیشبینی نیست که نتوانیم برای آن برنامهریزی داشته باشیم. تنها با آسیبشناسی درست و کارشناسانه میتوان مشکلات را کنار زد و به تولیدات با کیفیت فکر کرد.
رقبای «گاندو»!
در موضوع گاندو و در صورتی که شبکه ۳ تصمیم خود را تغییر ندهد، میتوان گفت که اولین و شاید مهمترین رقیب گاندو برای نوروز پیش رو سریال «نون. خ» خواهد بود که فصل سوم از آن قرار است از شبکه یک سیما پخش شود. مجموعه «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی، داستان زندگی خانواده نورالدین خانزاده است که یک کرد خانوادهدوست است و علاوه بر مسئولیت نگهداری از خانواده و دخترانش، به عنوان معتمد محلی مسئولیتهای اقتصادی و اجتماعی را بر عهده دارد. فصل دوم این سریال نیز مانند سریال «پایتخت» به دلیل همهگیری ویروس کرونا ناتمام باقی ماند و اکنون داستان این سریال در سومین فصل ادامه مییابد. «نون. خ» به دلیل پرداخت به جغرافیای ایران و برونرفت از فضای شهری تهران، با استقبال خوبی به خصوص در استانهای کردنشین روبهرو شد و همین عامل باعث میشود که در نوروز نیز به احتمال زیاد اصلیترین گزینه مردم برای تماشای تلویزیون باشد.
گاندو برای آنکه نوروز را با موفقیت پشت سر بگذارد، باید تلاش کند در رقابت با «نون. خ» مخاطب بیشتری جذب کند. پخش گاندو به دلیل تم امنیتی این سریال یک ریسک بزرگ برای نوروز به شمار میرود. اغلب سریالهای نوروزی بنا به یک سنت ماندگار، مجموعههای کمدی و طنز هستند و ساختارشکنی شبکه ۳ برای پخش سریالی جدی با داستانی امنیتی، میتواند در صورت موفقیت به ذائقهسازی در مخاطبان نوروزی سیما منجر شود.