محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون اقتصادی برای بررسی وضعیت تنظیم بازار با حضور وزیر صمت

مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون اقتصادی برای بررسی وضعیت تنظیم بازار با حضور وزیر صمت رئیس مجلس گفت: کمیسیون اقتصادی در هفته جاری با وزیر صمت درباره تنظیم بازار جلسه‌ای را برگزار و گزارش آن را به صحن ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 14
کد خبر: ۸۰۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز پارلمان طی تذکری خطاب به قالیباف گفت: با دستور شما کمیسیون اقتصادی به موضوع تنظیم بازار و مشکلات آن ورود پیدا کرد و با وزیر صمت و معاونان وی، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و ستاد تنظیم بازار نشستی را برگزار کردیم. اما هیچ دعوتی هم از سوی مسئولان وزارت صمت برای حضور نمایندگان کمیسیون اقتصادی در جلسات تنظیم بازار صورت نگرفت تا نمایندگان ما نظرهای کارشناسی خود را ارائه کنند.

 

وی ادامه داد: همچنین شاهد تصمیم‌هایی درباره ممنوعیت یا محدودیت صادرات محصولات هستیم که به واسطه دستورهای غیر کارشناسی به اقتصاد ضربه می‌زند. رئیس جمهور باید اختلاف نظر میان وزارت صمت، وزارت جهاد کشاروزی و بانک مرکزی را در حوزه بازار و کالا حل کند. دولت به بهانه تنظیم بازار جلوی صادرات را گرفته است و موجب وارد شدن زیان به تولید کنندگانی می‌شود که بازاریابی کرده‌اند.

پورابراهیمی بیان کرد: انتظار می‌رود مصوبات حاکمیتی و پارلمانی در حوزه بازار سرمایه اجرا شود.

 

قالیباف در پاسخ به این نماینده اظهار کرد: امروز وضعیت تنظیم بازار و کمبود برخی کالاها در کنار گرانی به مردم فشار مضاعفی را وارد کرده است. در بورس هم اشکالاتی وجود دارد. در آخرین نشست هفته قبل شورای عالی هماهنگی اقتصادی در این باره مطالبی مطرح شد که در نتیجه همین مسئله بازار سرمایه، نخستین دستور نشست بعدی شورای عالی خواهد بود.

 

وی افزود: با توجه به تغییر نیافتن شرایط بازار و تنظیم آن، کمیسیون اقتصادی برای فردا دوشنبه وزیر صمت را بخواهد تا روز سه شنبه گزارشی را به مردم بدهیم. افزون بر این، درباره بند الف قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی باید در نیمه دوم فروردین ماه آینده بررسی و پیگیری صورت بگیرد تا اختلافات وزارت جهاد کشاورزی و صمت حل در تنظیم بازار حل شود./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار