پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

هشدار هواشناسی+ طغیان رودخانه‌ها و وقوع بهمن

سازمان هواشناسی با اشاره به ادامه بارش برف و باران در برخی مناطق از افزایش ۵ تا ۱۵ درجه ای دما خبر و نسبت به طغیان رودخانه‌ها و وقوع بهمن طی روزهای آینده هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا به ویژه در اوایل روز در شهرهای صنعتی و پرجمعیت مناطق مرکزی کشور به ویژه در تهران و البرز افزایش آلاینده‌های جوی پیش‌بینی شده است.

 

امروز در ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط شمال غرب و دامنه ها و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی بارش های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 

فردا در برخی مناطق شمال غرب دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی جنوب غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، روز چهارشنبه در مناطق از مرکز و شرق و پنجشنبه در بخش هایی از شمال شرق شرق، جنوب شرق و دامنه های البرز مرکزی بارش های پراکنده پیش‌بینی شده است. طی این مدت بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل برف خواهد بود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی سه شنبه و چهارشنبه با توجه به افزایش سرعت وزش باد در جنوب غرب خیزش گرد و خاک پیش بینی می شود. روز چهارشنبه در شمال غرب و غرب پنجشنبه و روز جمعه در شمال غرب، غرب، مرکز، دامنه جنوبی البرز و بخش هایی از شرق و شمال شرق کشور سرعت باد افزایش یافته و در برخی مناطق و وزش باد شدید روی می دهد.

 

طی روزهای آینده با توجه به افزایش قابل ملاحظه دما و امکان ذوب برف به ویژه طی روزهای سه شنبه تا پنجشنبه احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌های فصلی و همچنین احتمال وقوع بهمن در ارتفاعات شمال غرب امتداد رشته کوه البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد.

 

تا آخر هفته افزایش دما در سواحل دریای خزر و شمال شرق این کشور حدود 10 تا 15 درجه خواهد بود و در دامنه‌های جنوبی البرز مرکز و شرق کشور بین 5 تا 8 درجه است روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه شمال خلیج فارس مواج پیش‌بینی شده است./ تسنیم

ارسال نظر