یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

واکنش بایدن به رسوایی جنسی فرماندار نیویورک

واکنش بایدن به رسوایی جنسی فرماندار نیویورک رئیس‌جمهور آمریکا سکوت خود را درباره اتهامات جنسی مطرح شده علیه «اندرو کومو» فرماندار دموکرات نیویورک شکست و در پاسخ به سوالی درباره لزوم استعفای وی گفت منتظر نتیجه تحقیقات در خصوص این مسئله است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به اتهامات جنسی مطرح شده علیه فرماندار دموکرات نیویورک و درخواست‌ها برای استعفای وی واکنش نشان داد.

 

تاکنون هفت زن گفته‌اند که فرماندار نیویورک آنان را آزار جنسی داده است. این اتهامات در حالی مطرح شده که وی همچنین با اتهام پنهان‌کاری درباره تعداد قربانیان کرونا در خانه‌های سالمندان در این ایالت نیز مواجه است.

 

بایدن به خبرنگاران گفت منتظر نتایج تحقیقاتی است که درباره کومو آغاز شده است. او در پاسخ به این سوال که آیا فرماندار نیویورک باید استعفا کند، گفت: فکر می‌کنم تحقیقات در جریان است و باید دید چه نتیجه‌‎ای خواهد داشت.

 

پیشتر «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفته بود که بایدن از زنانی که ادعاهای آزار جنسی علیه کومو را مطرح کرده‌اند، حمایت می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، حدود ۵۰ قانون‌گذار دموکرات از جمله نمایندگان نیویورک در کنگره آمریکا از وی خواسته‌اند به دلیل رسوایی جنسی از سمت خود کناره‌گیری کند. کومو اتهامات را رد کرده و گفته استعفا نمی‌کند.

 

«لتیشیا جیمز» دادستان کل ایالت نیویورک دو تحقیق را درباره کومو آغاز کرده است که یکی مربوط به اتهامات جنسی و دیگر مخفی‌کاری آمار مرگ‌ومیر کرونا در اوج موج اول همه‌گیری است.

 

پیشتر شش نفر اندرو کومو را به اذیت و آزار جنسی متهم کرده بودند و روز جمعه «جسیکا بیکمن» خبرنگار سابق مجله نیویورک نیز وی را به آزار جنسی علیه خود متهم کرد و هفتمین زنی شد که تاکنون در این زمینه علیه فرماندار نیویورک افشاگری کرده است.

 

«لیندزی بویلان» از دستیاران سابق کومو اولین فردی بود که اتهامات جنسی را علیه وی مطرح کرد.

 

اندرو کومو که از سال ۲۰۱۰ به عنوان فرماندار نیویورک مشغول به کار است، پیش از این، استعفا به خاطر اتهامات جنسی را رد کرده و گفته بود چنین اقدامی برخلاف روح دموکراسی است.

 

پایگاه خبری نیوزویک نیز روز جمعه گزارش داد که بیش از نیمی از اعضای مجلس ایالتی نیویورک از کومو خواسته‌اند از سمتش کنار برود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار