نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق

دریادار تنگسیری: ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد می‌کنیم

فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر اینکه روند ارتقای توان رزم نیروی دریایی سپاه تداوم خواهد داشت، گفت: امروز با ورود تجهیزات جدید جنگ الکترونیک ما قادر خواهیم بود حتی سیگنال‌های خاموش و ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در آیین الحاق تجهیزات موشکی به این نیرو که با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه و جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح برگزار شد، ازاین مراسم به عنوان پنجمین آیین الحاق تجهیزات به نیروی دریایی سپاه در سال ۱۳۹۹ نام برد و گفت: امروز بخشی از توان موشکی ما که از قابلیت ها و ویژگی های برترساز عرصه نبرد برخوردار بوده و با بهره گیری از توان و ظرفیت های متخصصان داخلی طراحی و تولید شده است؛ وارد بخش عملیاتی و یگان رزم نیروی دریایی سپاه می شود.

 

وی افزود: این سامانه های الحاقی قابلیت شلیک دقیق از عمق و محل‌های پدافند غیرعامل، شلیک ۳۶۰ درجه، در حال حرکت، پرتاب مین در بردهای مختلف و قدرت مقابله با جنگ الکترونیک داشته و برد و توان تخریب آنها نسبت به گذشته ارتقا یافته است.

 

دریادار تنگسیری با اشاره به الحاق تجهیزات جنگ الکترونیک به نیروی دریایی سپاه، اظهار داشت: امروز با ورود این تجهیزات ما قادر خواهیم بود حتی سیگنال‌های خاموش و ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه تصریح کرد: این سامانه های موشکی که به دست توانمند متخصصان ایرانی در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مراکز تحقیقاتی سپاه و خودکفایی نیرو و شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخته شده اند امروز همزمان با ایام ولادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار به یگان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق می شود.

 

دریادار تنگسیری در پایان با تاکید بر اینکه روند ارتقای توان رزم نیروی دریایی سپاه در راستای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و راهبرد "قوی شدن" تداوم خواهد داشت گفت: ما سربازان ولایت و ملت ایران تا پای جان بر عهد سربازی خود هستیم و اگر دشمنان بخواهند تعرضی کنند ضربه مهلکی به آنها خواهیم زد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار