به گزارش راهبرد معاصر ریزوتو از انواع برنج های ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم است که به روش های مختلفی پخته می شود و شما می توانید این غذای فرنگی را در منزل به راحتی بپزید. در دستور تهیه ریزوتو از برنج و قارچ و مرغ و پنیر پارمزان و پیاز و سیر و کره و عصاره مرغ و جعفری خرد شده استفاده می شود.
کالزون و پانکو و ریزوتو و فتوچینی از انواع غذاهای ایتالیایی محبوب هستند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان این غذاهای فرنگی را در منزل بپزید.
طرز تهیه ریزوتو در منزل
برای تهیه این نوع برنج ابتدا کره را درون قابلمه ای بزرگ بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا کره ذوب شود و سیر و پیاز را تفت دهید تا از حالت خامی درآیند.
در مرحله بعدی طرز تهیه ریزوتو ، قارچ های خرد شده را به پیاز و سیر بیفزایید و آن ها را تفت دهید سپس برنج ریزوتو را بدون اینکه بشویید به مخلوط مواد بیفزایید و آن را تفت دهید سپس یک لیوان آب جوش و عصاره مرغ را به مخلوط مواد بیفزایید و آن ها را هم بزنید.
توجه داشته باشید که آب را باید به صورت آرام آرام و همزمان با پخت برنج ریزوتو به مخلوط مواد بیفزایید همچنین در زمان افزودن آب باید مقداری فلفل و نمک به مخلوط مواد اضافه کنید.
درون تابه ای مناسب مقداری کره بریزید و مرغ را که در اندازه های متوسط خرد کرده اید سرخ نمایید و بعد از اینکه برنج نرم شد حرارت گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه صبر نمایید سپس درب قابلمه را باز نمایید و پنیر رنده شده را به ریزوتو بیفزایید سپس مرغ مزه دار شده و تفت داده شده را روی پنیر بریزید و این غذای خوشمزه را برای سرو درون ظرفی مناسب ریخته و آن را به کمک مقداری جعفری خرد شده تزیین نمایید.
در این مطلب با آموزش دستور تهیه ریزوتو مقوی و خوش طعم در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذای فرنگی بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
منبع : آرگا