در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم تصاویری از سرنوشت تلخ دریاچه ارومیه + ویدئو هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال

سخنگوی سازمان اورژانس کشور تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه پایان سال را ۳۳۱ و تعداد فوتی‌ها را ۶ نفر اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی خالدی درباره حوادث مرتبط با مراسم چهارشنبه پایان سال اظهار داشت: تاکنون  331 نفر از هموطنان در اثر استفاده از مواد محترقه دچار آسیب شده‌اند که هفت نفر از این افراد، دچار آسیب چشمی، 133 نفر دچار سوختگی متوسط تا شدید و 41 نفر دچار قطع عضو شده‌اند و 6 نفر فوت کرده‌اند.

وی با بیان این‌که تاکنون 37 نفر از این مصدومان درمان یا ترخیص شده‌اند، درباره وضعیت مصدومان امروز متذکر شد: هشت نفر از مصدومان دچار قطع عضو، 12 نفر دچار آسیب به چشم و 26 نفر دچار سوختگی شده‌اند.

خالدی گفت: در تهران 19 نفر، در کرمانشاه 10 نفر و در آذربایجان شرقی 8 نفر مصدوم شده‌اند که این سه استان، بیشترین آسیب‌دیدگان کشور را دارند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، سه نفر از مصدومان دچار قطع عضو، چهار نفر دچار آسیب به چشم و هفت نفر دچار سوختگی شده‌اند.

تسنیم

ارسال نظر