کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

افشای مأموریت مشاور امنیت ملی امارات در عراق

یک تحلیلگر عراقی ، از ماموریت مشاور امنیت ملی امارات در عراق و اهداف او از نفوذ به سیستم امنیتی این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر «صباح العکیلی» تحلیلگر امنیتی عراق، امروز (سه‌شنبه - ۱۶ مارس)، «طحنون بن زاید»  برادر «خلیفه بن زاید» حاکم فعلی امارات متحده عربی و مشاور امنیت ملی امارات را مسئول نفوذ به سیستم امنیتی عراق برای ایجاد بی‌ثباتی در این کشور و به تاخیر افتادن انتخابات زودهنگام دانست.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه»، تصریح کرد: دولت امارات از سال ۲۰۰۳ تاکنون، مواضعی خصمانه علیه عراق اتخاذ کرده است و به صورت محرمانه و اطلاعاتی تحت هدایت طحنون بن زاید، رئیس سرویس اطلاعاتی امارات متحده عربی، تلاش می کند تا با حمایت از تعدادی از رهبران امنیتی و سیاسی و همچنین افرادی که خود را فعال می‌نامند، اعتراض‌ها را برافروزد.

این تحلیلگر عراقی افزود: فعالیت اطلاعاتی امارات با هدف حفظ اوضاع سیاسی و امنیتی ناپایدار در عراق از طریق حمایت از طرف‌های وابسته به معترضان، دامن زدن به اعتراضات و استمرار آن برای عدم برگزاری انتخابات زودهنگام صورت می‌گیرد.

العکیلی توضیح داد که دستگاه اطلاعاتی امارات دارای بازوهایی در روند سیاسی کشور است که آنها را تامین می‌کند و علاوه بر آن در برخی شخصیت‌های سیستم امنیتی عراق نیز نفوذ کرده است.

«علی المیالی» معاون استاندار کربلای مقدس، پیش از این جزئیاتی از طرح ترور و نافرمانی مدنی در این استان هشدار داده بود و گفته بود که این استان در معرض یک هجمه خارجی برای تخریب زیرساخت‌ها است.

« قیس الخزعلی» دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق عراق نیز پیشتر گفته بود که عربستان سعودی و امارات به دنبال روی‌ کار آمدن نخست وزیر نزدیک به خود هستند. و تلاش دارند نخست‌وزیری شیعی پیدا کنند که در راستای منافع آن‌ها عمل کند.

وی دیروز نیز طی پستی در توئیتر نوشت که امارات به نیابت از آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل ایجاد فتنه در منطقه است.

دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق عراق تصریح کرد که «منابع مورد اعتماد» به او گفته‌اند که یک تیم امنیتی اماراتی برای «اداره دستگاه اطلاعات عراق» وارد کشور شده است و گفت که جای این پرسش مطرح است که انتقال ۳۰۰ تن از کارکنان این دستگاه به گمرک مرزی به این تیم ربطی دارد یا نه.

هر چند که  دستگاه اطلاعات ملی عراق با انتشار بیانیه‌ای رسمی به این اظهارات واکنش نشان داد و آن را «سیاسی و با هدف تعرض به اعتبار این دستگاه و خدشه وارد کردن به کرامت و میهن پرستی مقامات آن» توصیف کرد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار