اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دمشق: عامل حمله به کشتی ایران آمریکا و اسرائیل هستند

دمشق: عامل حمله به کشتی ایران آمریکا و اسرائیل  هستند وزارت خارجه سوریه ضمن محکوم کردن حمله به کشتی ایرانی شهرکرد، اعلام کرد که این حمله با موافقت آمریکا و با اجرای رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر  وزارت امور خارجه سوریه حمله به کشتی ایرانی «شهرکرد» را اقدامی تروریستی دانست و آن را به شدت محکوم کرد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منبعی در وزارت خارجه این کشور گزارش داد که «بعید نیست اسرائیل عامل این اقدام خصمانه و دزدی دریایی بین‌المللی باشد».

این منبع گفت: «اسرائیل قوانین بین‌الملل و اصول کشتی‌رانی و توافق‌های بین‌المللی آزادی تردد دریایی را نقض می‌کند و هدف از تکرار این اقدامات خصمانه در آب‌های بین‌المللی آسیب رساندن به کشتی‌های ایران و منافع تجاری این کشور و افراط در اجرای تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه است».

منبع وزارت خارجه سوریه گفت: «اقدامات غیرقانونی مانند این به امنیت و سلامت کشتی‌رانی لطمه می‌رند و بی‌شک این موارد نقض فاحش قوانین بین‌المللی بدون رضایت و موافقیت ضمنی آمریکا اتفاق نمی‌افتاد».

«علی غیاثیان»، سخنگوی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران  چهارشنبه گذشته ( ۲۰ اسفند) از اصابت شی انفجاری به کشتی کانتینربر ایران شهرکرد در آب‌های بین‌المللی در دریای مدیترانه خبر داد و گفت که بر اثر آن بخشی از بدنه کشتی دچار آسیب شده است.

به گفته وی این شناور متعلق به شرکت حمل و نقل کانتینری کشتیرانی جمهوری اسلامی از ایران به مقصد اروپا‌ در حال حرکت بوده است.

غیاثی خاطرنشان کرد: پس از اصابت این شی، آتش سوزی مختصری در محل انفجار رخ داده که با تلاش به موقع فرمانده و خدمه کشتی آتش بلافاصله مهار شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار