افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

تحرک مجدد ناوشکن موشک انداز آمریکایی اطراف سواحل ونزوئلا

نیروی دریایی آمریکا ازعملیات یک فروند ناوشکن موشک انداز خود اطراف سواحل ونزوئلا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی دریایی آمریکا از تحرک مجدد یکی از شناورهای خود اطراف سواحل ونزوئلا خبر داد.

 

به نوشته وبگاه «نیروی دریایی آمریکا» ناوشکن موشک انداز «یو اس اس پینکنی» طی روزهای گذشته عملیاتی را در آبهای نزدیک به سواحل ونزوئلا انجام داد. مقر فرماندهی جنوب نیروی دریایی آمریکا مدعی است که ونزوئلا بر قلمروی آبی بین المللی منطقه ادعای حاکمیت دارد  و کشتیها برای تردد در فاصله 200 مایل دریایی باید از دولت ونزوئلا مجوز لازم را اخذ کنند.

 

به گفته نیروی دریایی آمریکا، عملیات این ناوچه موشک انداز شبیه مورد ماه قبلی بود که طی آن ناو «یو اس اس نیمیتز» عملیاتی را اطراف ونزوئلا انجام داد.

 

گشت‌زنی ناو آمریکایی یک روز بعد از پهلو گرفتن یک کشتی ایران در یکی از بنادر ونزوئلا رخ داد. ستاد فرماندهی جنوبی آمریکا در بیانیه‌ای که روی وبگاهش قرار گرفت مدعی شد که ناو یواس‌اس نیمیتز در منطقه بیرون از آب‌های سرزمینی ونزوئلا تردد کرده است. 

 

«ولادیمیر پادرینو»، وزیر دفاع ونزوئلا در بیانیه‌ای این ادعا را رد کرد و گفت: «یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در اقدامی تحریک‌آمیز به ۳۰ مایلی سواحل ما نزدیک شد. نمی‌توان از عبارت دیگری برای آن استفاده کرد.»

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر