اختلال اینترنت در ایران طی ساعات اخیر؛ دسترسی محدود و ناپایدار توضیح فرماندار رباط کریم درباره دود اطراف پرند پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود

برگزاری کلاس‌های جبرانی دانش‌آموزان در تابستان 1400

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست هیأت دولت، از تشکیل و برگزاری «کلاس‌های جبرانی در تابستان سال 1400» برای دانش آموزان، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 17
کد خبر: ۸۱۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر محسن حاجی میرزایی در حاشیه آخرین نشست هیأت دولت در سال 1399، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای تشکیل و برگزاری کلاس‌های جبرانی در تابستان سال آینده، یکی از اولویت‌های ما، برای جبران آموزش از دست رفته  در ایام کرونا است.

وی با تشکر از زحمات فرهنگیان برای ادامه روند آموزش باکیفیت، در بستر مجازی در طول سال 99، تصریح کرد:  قطعاً در سال گذشته فعالیت‌های گسترده‌‌ای برای ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان انجام شده است. اما باز هم باید ارزیابی دقیق‌تری داشته باشیم و برای برخی از دانش آموزان، که به هر دلیلی از آموزش با کیفیت، محروم بوده و یا نیازمند به فعالیت‌های جبرانی هستند، فعالیت‌های جبرانی پیش بینی و اجرا کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در مورد حضوری یا غیرحضوری بودن کلاس‌های درس در سال جدید، گفت: وزارت آموزش و پرورش، همیشه متقاضی حضوری بودن فعالیت‌های آموزشی بوده است؛ ولی حضوری یا غیرحضوری بودن مدارس، به تصمیم ستاد ملی کرونا بستگی دارد.

وی افزود: تاکنون، ستادملی کرونا، به دلیل نگرانی از سلامت دانش آموزان، اجازه حضور دانش آموزان در کلاس و ارائه آموزش حضوری را به ما نداده است. اگر شرایط سال آینده، مانند امروز باشد از طریق بستر مجازی، آموزش را ادامه خواهیم داد و درصورت کسب اجازه از ستادملی کرونا، آموزش حضوری خواهیم داشت.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار