ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

تشکیل کارگروه نظارتی برای تحقق شعار سال در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس

تشکیل کارگروه نظارتی برای تحقق شعار سال در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس از تشکیل کارگروه ویژه‌‌ای در این کمیسیون به منظور انجام اقدامات نظارتی در جهت تحقق شعار سال 1400 خبر د اد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 20
کد خبر: ۸۱۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: کارگروهی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به منظور انجام اقدامات نظراتی در جهت تحقق شعار سال تشکیل می‌شود و این کمیسیون به جد پیگیر موضوع تحقق شعار سال خواهد بود.

 

وی افزود: رهبر معظم انقلاب حدود ۱۰ سال است که مسائل اقتصادی و موضوع تولید را در بحث شعار سال مطرح می‌کنند اما متأسفانه از سوی دولت به ویژه در دولت یازدهم و دوازدهم این موضوع در عرصه عمل جدی گرفته نشده و در حد شعار این موضوع متوقف مانده است.

 

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: بخش تولید نیازمند حمایت‌های جدی است و همه سرمایه‌ها از جمله در بخش خصوصی و تعاونی برای این منظور باید به کار گرفته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: ما در مشهد تولید ظروف چینی و آرکوپال را داریم و سفارشی را از کشور هند برای تولید این ظروف گرفته بودیم که موانعی بر سر راه صادرات آن ایجاد شد.

 

پژمان‌فر افزود: پس از پیگیری‌هایی که از طریق سفیر ایران در هند انجام شد آنها به ما پاسخ دادند که ما کارخانه‌ای در کشورمان برای تولید این ظروف راه‌اندازی کرده‌ایم و دیگر لزومی به واردات آن نمی‌بینیم.

 

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: آنها در پاسخ به پیگیری‌های ما به ما گفتند که شما بروید شکایت کنید و هر خسارتی هم که لازم باشد پرداخت می‌کنیم اما این ظروف را در کشور خودمان تولید خواهیم کرد نه اینکه از ایران وارد کنیم.

 

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خاطرنشان کرد: آنها بر این نکته تأکید داشتند ما حاضریم خسارت بدهیم اما کالای مصرفی‌مان را در داخل کشور خودمان تولید کنیم.

 

وی افزود: صحیح آن است که ما نیز در کشورمان اینگونه از تولیدکنندگان حمایت کنیم و ببینیم که کشورهای دیگر برای حمایت از تولید داخلی‌شان حاضر هستند خسارت هم بدهند اما از تولید داخلی خودشان استفاده کنند نه تولید کشورهای دیگر./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار