دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

روحانی سال ۱۴۰۰ را به رهبر معظم انقلاب تبریک گفت

رئیس جمهور در گفت‌وگویی تلفنی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرا رسیدن سال ۱۴۰۰ هجری شمسی را به معظم‌له تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 20
کد خبر: ۸۱۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور در گفت‌وگویی تلفنی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرا رسیدن سال ۱۴۰۰ هجری شمسی را به معظم‌له تبریک گفت.

 

حجت‌الاسلام حسن روحانى در این گفتگوی تلفنی که در آغاز سال جدید انجام شد، ضمن تبریک سال نو و آرزوى سلامتى و طول عمر براى رهبر انقلاب، تأکید کرد که به رغم همه توطئه‌های دشمنان، تلاش خواهد شد که سال ۱۴۰۰، سالِ مهار کامل کرونا و تامین سلامت مردم، حل مشکلات اقتصادی، خنثی‌سازی و رفع تحریم‌ها، ادامه تولید و افتتاح طرح‌های بزرگ، ایجاد رونق با کمک همه مردم در بخش‌های اقتصاد و فرهنگ، و سال تحول در زندگی مردم باشد.

 

رئیس جمهور همچنین ابراز امیدواری کرد که با عنایت ولی‌عصر(عج) و به پشتوانه صبر و ایستادگی ملت، همانطوری که از مشکلات سختِ ناشی از تحریم و شیوع بیماری کرونا در سال گذشته عبور کردیم، از دشواری‌ها و رنج و درد مردم ناشی از جنگ اقتصادی و پاندمی کرونا نیز عبور کرده و سال جدید با گسترش روند واکسیناسیون سال سلامت مردم و همچنین فعالیت و رونق اقتصادی و زندگی بهتر و جبران سختی‌ها باشد.

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این گفتگو با تبریک سال نو به رئیس جمهور و خانواده بزرگ ملت ایران، براى توفیق بیشتر دولت در خدمت به کشور و مردم، آرزوى توفیق نمودند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار