هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

جدی گرفتن غربالگری شنوایی در نوزادان

عضو هیئت مدیره انجمن شنوایی شناسان ایران گفت: تمام خانواده‌ها غربالگری شنوایی نوزادان را جدی بگیرند تا زمان طلایی درمان را از دست ندهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 21
کد خبر: ۸۱۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خسرو گورابی عضو هیئت علمی دانشگاه و عضو هیئت مدیره انجمن شنوایی شناسان ایران اظهار کرد: حس شنوایی اولین حسی است که در زمان ۴ ماهگی جنینی شکل می‌گیرد و آخرین حسی خواهد بود که بعد از مرگ از بین می‌رود، این حس پیوسته بیدار بوده و حتی در خواب هم فرد صداها را می تواند بشنود.

 

او گفت: از هر هزار کودک تازه متولد شده یک کودک دچار کم شنوایی می شود و تعداد کم شنوایان دنیا تا سال ۲۰۳۰ به ۴۴۸ میلیون نفر می‌رسد و همینطور تا ۲۰۵۰ این تعداد به ۹۰۰ میلیون نفر هم خواهد رسید.

 

گورابی با اشاره به اینکه افراد سمعک دار در آمریکا ظرف ۱۵ سال تعدادشان دو برابر شده و حتی به ۵۰ میلیون نفر هم خواهد رسید، بیان کرد: تقریبا از هر ۶ نفر یک نفر کم شنوایی دارد و معمولا تعداد مردانی که کم شنوا هستند دو برابر زنان دیده شده است. حس شنوایی نقش اساسی در توسعه و یادگیری زبان دارد و خانواده ها باید غربالگری شنوایی نوزادان را جدی بگیرند تا در صورت مشکل ناشنوایی زمان طلایی را از دست ندهند.

 

او تصریح کرد: هنگام شیر دادن به نوزاد مراقب باشید تا مسبب عفونت گوش میانی آن‌ها نشوید. تاخیر در گفتار و زبان در کودک می‌تواند ابتدای شیوع ناشوایی باشد، پس باید توجه داشته باشید که اسباب بازی‌ها خصوصا تفنگ‌ها صدا‌های بالاتر از ۳۰ دی سی بل نداشته باشند.

 

گورابی گفت: ۶ عامل اصلی اعم از وراثت، شنیدن صدای بیش از حد، مسمومیت دارویی و آنتی بیوتیک‌ها می‌توانند در ایجاد این نوع عارضه نقش داشته باشند؛ افراد در صورت احساس وز وز در یک یا ۲ گوش حتما برای بررسی به پزشک مورد نظر مراجعه کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار