نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

توضیح پلیس در مورد تردد خودرویی مسافران در دماوند و فیروزکوه نارنجی

توضیح پلیس در مورد تردد خودرویی مسافران در دماوند و فیروزکوه نارنجی با اعلام اسامی جدید شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی نام دو شهر دماوند و فیروزکوه نیز در لیست نارنجی‌ها قرار گرفته و این یعنی ورود خودروهای غیربومی به داخل این شهرها و خروج خودروهای بومی از آن، نیم میلیون تومان جریمه به دنبال خواهد داشت. موضوعی که با توجه به قرارگرفتن این دو شهر در مسیری پرتردد ابهاماتی را برای شماری از مسافران شهرهای شمالی ایجاد کرده که رییس پلیس راهور ناجا به آن پاسخ داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 21
کد خبر: ۸۱۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سیدکمال هادیانفر  با اشاره به به‌روزرسانی لیست شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی گفت:‌ برابر اعلام جدید ستادملی مقابله با کرونا ۱۲ شهر در وضعیت قرمز کرونایی و ۳۹ شهر در وضعیت نارنجی قرار گرفتند. همانطور هم که بارها اعلام شده ورود پلاک‌های غیربومی به شهرهای نارنجی نیم میلیون و شهرهای قرمز یک میلیون تومان جریمه درپی دارد. خروج پلاک‌های بومی از این شهرها نیز مشمول همین جریمه‌ها خواهد شد.

 

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره قرارگرفتن شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی در میانه مسیر سفر برخی از شهروندان نیز اظهارکرد:‌با توجه به تاکید ستادملی مقابله با کرونا مبنی بر پرهیز از سفر، درخواست ما نیز از شهروندان پرهیز از انجام سفر است. اما اگر آن دسته از افرادی که قصد انجام سفری ضروری یا مهم را دارند در مسیرشان با شهرهای قرمز و نارنجی مواجه شوند باید توجه کنند که وارد این شهرها نشده و از کمربندی این شهرها عبور کنند.

 

وی درباره ابهامات پیش آمده برای برخی از مسافران پیرامون نحوه عبور از دو شهر دماوند و فیروزکوه که جزو شهرهای دارای وضعیت نارنجی اعلام شده و فاقد کمربندی نیز هستند، گفت:‌ مسافرانی که در میانه مسیر خود به دو شهر فیروزکوه و دماوند می‌رسند باید توجه داشته باشند که ورود به این دو شهر ممنوع بوده و در صورت ورود جریمه خواهند شد. اما در مسیر گیلاوند به عنوان محور اصلی تردد بلامانع بوده و در محور فیروزکوه نیز مسافران تنها می‌توانند از این محور عبور کرده و اجازه ورود به شهر را ندارند.

 

هادیانفر افزود: تردد از این دو مسیر بلامانع بوده و خودروهایی که در طول مسیر خود با این دو شهر روبرو می‌شوند باید حتما از همین دو مسیر عبور کرده و از ورود به داخل شهر یا تردد از دیگر معابر خودداری کنند.

 

رییس پلیس راهور ناجا در مورد دیگر شهرها نیز گفت:‌ در دیگر شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی نیز تنها از کمربندی‌ها می‌تواند عبور کرد و نباید وارد شهر شد. اگر شهری کمربندی نداشت، تردد تنها از مسیری که پلیس مشخص کرده امکان پذیر خواهد بود.

 

به گفته وی، از زمان ابلاغ وضعیت جدید شهرها مسافران دارای خودروهای با پلاک غیربومی در شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی ۷۲ ساعت فرصت دارند تا از شهر خارج شده و در غیراینصورت مشمول جریمه خواهند شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار