شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

نشست کمیسیون بودجه مجلس درباره تحقق شعار سال با نوبخت و دژپسند

نشست کمیسیون بودجه مجلس درباره تحقق شعار سال با نوبخت و دژپسند رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از نشست این کمیسیون در اولین هفته کاری مجلس در سال جدید با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر اقتصاد درباره تحقق شعار سال در حوزه تولید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 22
کد خبر: ۸۱۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی بابابی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت:‌ کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در اولین هفته کاری خود در سال جدید نشستی را با فرهاد دژپسند وزیر امر اقتصادی و دارایی و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره تحقق شعار سال و انجام اقدامات نظارتی در این باره برگزار خواهد کرد.

 

وی افزود:‌ قرار است در جلسه کمیسیون بودجه با وزیر اقتصاد موضوع بازار سرمایه و بورس و در نشست با رئیس سازمان برنامه و بودجه موضوع تولید و اقدامات لازم برای حمایت از آن درباره بودجه سال ۱۴۰۰ مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: سال ۹۹ به نام سال تولید نامگذاری شده بود که متأسفانه اقدامات انجام شده درباره تحقق این شعار رضایت‌بخش نبود و علت آن عدم شفافیت و نیز فقدان منافع پایدار در بودجه سال ۹۹ بود.

 

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بازار سرمایه و بورس که باید در جهت تولید حرکت می‌کرد به بازار دلایل تبدیل شده بود و بانک‌ها که باید سرمایه خود را در مسیر تولید به کار می‌گرفتند خود به کار دلالی در بازار بورس مشغول بودند.

 

وی افزود: باید همه سرمایه‌ها در کشور به ویژه سرمایه‌های سرگردان در مسیر تولید هدایت شوند و از این سرمایه‌ها برای پشتیبانی از تولید استفاده شود.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان گفت: همانطور که گفتم سرمایه‌ها در کشور و به ویژه در حوزه بازار بورس باید به سمت تولید هدایت شود و جلوی دلالی‌ها در این بازار باید گرفته شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار