عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

بهترین شیرینی برای عید نوروز

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف مناسب‌ترین شیرینی در زمان عید توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف شیرینی جات اظهار کرد:  یکی از بهترین شیرینی‌ها در زمان عید مصرف شیرینی نخودچی است.

 

او افزود: در بافت شیرینی نخودچی از آرد نخودچی استفاده می‌شود و آرد نخودچی از نخود گرفته می‌شود و نخود حاوی پروتئین است بنابراین مصرف این شیرینی به نسبت مابقی شیرینی جاتی که در عید استفاده می‌شود از نظر ارزش غذایی بهتر است.

 

جوزدانی تصریح کرد: بخش زیادی از شیرینی نخودچی را پروتئین تشکیل می‌دهد، اما در مقابل میزان روغن و شیرینی آن بسیار زیاد است که باید در مصرف حد تعادل حفظ شود.

 

او با بیان اینکه مصرف شیرینی جات در طول روز برای افراد مختلف متفاوت است، تاکید کرد: هر فردی در طول روز به صورت متوسط بین یک تا چهار عدد شیرینی کوچک بنابر بر سن و وزن خود می‌تواند استفاده کند.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: فردی که دارای وزن ۱۰۰ کیلوگرمی یا بیشتر از آن است به تناسب وزن خود می‌تواند از تعداد بیشتری شیرینی استفاده کند که در اینصورت اثرات جانبی ناشی از آن بر بدنش کمتر مشاهده می‌شود چرا که به نسبت وزنش دارای انرژی بیشتری است.

 

جوزدانی اضافه کرد: از آن جایی که افراد در نوروز ۱۴۰۰ همانند سال ۹۹ کمتر به دید و بازدید می‌روند و در خانه هستند بنابراین راحت‌تر می‌توانند در مصرف شیرینی جات حد تعادل را رعایت کنند و بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند.

 

در مصرف آجیل حد تعادل را رعایت کنید

 

او درباره مصرف آجیل در ایام عید گفت: آجیل‌های خام حاوی ویتامین A و آنتی اکسیدان و مواد معدنی مانند سلیوم و ... هستند که تاثیر زیادی بر سلامت قلب و عروق و کاهش التهابات داخل بدن، کنترل فشار خون و ... دارند.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: همه افراد باید به اندازه آجیل مصرف کنند و انرژی ناشی از خوردن یک تا دو کاسه معمولی از آجیل در طول روز در کنار دریافت انرژی باعث آسیب و ضرر به مفاصل و سیستم بدن خواهد شد و در نهایت هیچ تاثیری بر سلامتی نمی‌گذارد.

 

جوزدانی افزود: کنترل وزن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها در جهت داشتن بدنی سالم و تندرست است در صورتی که اضافه وزن داشته باشیم مصرف هیچ ماده غذایی یا ماده خوراکی برای ما مفید نخواهد بود و انرژی آن بیشتر باعث چاقی می‌شود و مصرف آجیل در طول روز برای هر فردی بستگی به سن و جنس و وزن افراد دارد، اما نهایتا مصرف دو تا سه قاشق غذا خوری آجیل به صورت روزانه کافی است.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان یادآوری کرد: افرادی که در نوروز خانه می‌مانند حتما میزان مصرفی آجیل و شیرینی جات را کنار بزنند تا در اینصورت در مصرف آن زیاده روی نکنند و اگر هم برخی افراد به دیدو بازدید می‌روند به هیچ عنوان پرخوری نکنند تا تعادل در استفاده آن‌ها حفظ شود، اما به علت عواقب جبران ناپذیر ناشی از ویروس کرونا از همه افراد خواهشمندم تا از دید و بازدید به خانه اقوام و دوستان پرهیز کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار