سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

زولبیا و بامیه برشته‌تر ترکیبات مضر بیشتری دارند

متخصص بهداشت موادغذایی گفت: چربی‌های ترانس موجود در روغن‌های هیدروژنه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های جدی را در پی داشته باشند و هر چه زولبیا و بامیه برشته‌تر باشند ترکیبات مضر بیشتری دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ الهه عسکری اظهار کرد: زولبیا و بامیه از شیرینی‌های پرطرفدار به‌ویژه در ماه مبارک رمضان هستند، اما در فرآیند سرخ کردن این شیرینی‌ها، به‌ویژه زمانی که روغن در دمای بالا و چندین بار حرارت می‌بیند، ترکیبات سرطان‌زایی مانند آکریلامید و هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای تولید می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: آکریلامید، یک ماده سرطان‌زاست که هنگام حرارت دادن غذا‌های نشاسته‌ای در دمای بالا تولید می‌شود.

متخصص بهداشت موادغذایی اضافه کرد: هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل می‌شوند و می‌توانند سرطان‌زا باشند.

عسکری بیان کرد: بسیاری از مراکز غیرمعتبر از روغن‌های هیدروژنه و چند بار مصرف استفاده می‌کنند که حاوی چربی‌های ترانس هستند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر