ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور/ تازه ترین رنگ بندی کرونایی شهرها+ فیلم

آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور/ تازه ترین رنگ بندی کرونایی شهرها+ فیلم سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا اظهار داشت: سال گذشته شاهد همت و پشتکار و همصدایی مردم با همکاران ما در حوزه سلامت بودیم و با رعایت پروتکل‌ها توانستیم در سطح دنیا کارنامه قابل قبولی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه امیدوارم در سال جدید مردم بر رعایت پروتکل‌ها دقت بیشتری داشته باشند اظهار داشت: تا پایان امسال واکسیناسیون همه مردم انجام می‌شود ولی تا آن زمان مردم باید پروتکل‌ها را رعایت کنند و اگر رعایت نشود باعث خواهد شد تا عزیزان بیشتری را از دست بدهیم.

 

رییسی افزود: سفر رفتن و دورهمی عامل شیوع بیماری کرونا است و ممکن است ویروس جهش یافته به ویروس جدید غالب شود و افرادی که به سفر نرفته‌اند از سفر پرهیز کرده و افرادی که به سفر رفته‌اند سریعتر برگردند.

 

وی ادامه داد: روند بستری در آذربایجان غربی و ارومیه رو به افزایش است و احتمال قرمز شدن ارومیه وجود دارد. شهرستان‌های خوانسار گلپایگان و کاشان روند صعودی است و احتمال قرمز شدن خوانسار و نارنجی شدن کاشان وجود دارد. شهرستان های آبدانان ایروان و دهلران در استان ایلام صعودی است.

 

 

رییسی گفت: در استان بوشهر شهرهای بوشهر، دیلم، کنگان وضعیت خوبی ندارند و رو به سمت نارنجی شدن هستند. در ترهان افزایش تدریجی بستری‌ها را شاهد هستیم و شهرستان های فیروزکوه و دماوند و پیشوا شاهد افزایش بستری هستیم.

 

معاون وزیر بهداشت افزود: روند بیماری شهرستان های ایذه و بهبهان در خوزستان به شدت صعودی است و شهرستان های بیجار سقز و بانه در کردستان درحال افزایش است و ممکن است تغییر رنگ صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار