صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

صرفه جویی ۴میلیارد دلاری با تولید مرغ در کشور

صرفه جویی ۴میلیارد دلاری با تولید مرغ در کشور وزیر جهاد کشاورزی گفت: اگر تولید مرغ در کشور انجام نمی‌شد، ۴ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور تحمیل می‌شد تا بتوانیم مرغ را از بازارهای جهانی تأمین کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر جهاد کشاورزی از تولید مرغ در کشور به میزان ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تن و متناسب با نیاز کشور خبر داد و گفت: اگر تولید انجام نمی‌شد ۴ میلیارد دلار هزینه واردات مرغ ز بازارهای جهانی به کشور تحمیل می‌شد.


به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، کاظم خاوازی در بازدید از زنجیره تولید مرغ تخم گذار شرکت رها مرغ شهرستان ری اظهار داشت: در زمینه نهاده‌های دامی وابسته هستیم و با ایجاد سامانه بازارگاه فشار بالایی را متحمل شدیم اما امروز نهاده‌های دامی بخش تولید تا پایان فروردین ماه جاری تأمین شده و تولیدکنندگان راضی هستند.

 

وی افزود: خوشبختانه در زمینه تولید محصولات پروتیینی وضعیت مطلوب است و تمامی زیر بخش‌ها به ایجاد زنجیره تولید تشویق شده تا محصول مناسب‌تر به دست مصرف کننده برسد.

 

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: اقدامات قابل توجهی در زمینه افزایش تولید صورت گرفته به گونه‌ای که تولید میگوی کشور از 12 هزار تن به بیش از 42 هزار تن رسیده است.

 

خاوازی با اشاره به این که در تولید مرغ و تخم مرغ بسیار خوب عمل کرده‌ایم ادامه داد: اگر تولید انجام نمی‌شد، 4 میلیارد دلار هزینه واردات به کشور تحمیل می‌شد تا بتوانیم مرغ را از بازارهای جهانی تأمین کنیم بنابراین در زمینه مرغ و تخم مرغ صنعت خوبی در کشور شکل گرفته که باید از حمایت کنیم.

 

وی اضافه کرد: در حال حاضر 2 میلیون و 550 هزار تن مرغ صنعتی در کشور تولید می‌شود که با احتساب مرغ سنتی و خانگی و ماکیان به 2 میلیون و 650 هزار تن می‌رسد و به اندازه نیاز کشور است.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید مرغ لاین در کشور افزود: در زمانی که واردات مرغ اجداد تحریم شد وزارت جهاد کشاورزی با کمک تولیدکنندگان واردات این مرغ را آغاز و در کنار آن ورود مرغ لاین آرین به بازار را شروع کردم همچنین با همکاری معاونت امور دام و سازمان دامپزشکی سن گله‌ها را مدیریت کردیم که منجر به اداره کشور و تولید به حد نیاز شد.

 

خاوازی تاکید کرد: با وجود تولید به اندازه در سطح کشور اما بازار همواره تحت تأثیر برخی عوامل قرار می‌گیرد که یکی از این عوامل قیمت بالای محصولات پروتئینی است.

 

وی در رابطه با تولید تخم مرغ تصریح کرد: یک میلیون و 80 هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود و سالانه حدود 70 هزار تن تخم مرغ مازاد در کشور داریم.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مهار آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کشور عنوان کرد: با وجود شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان در روسیه، ترکیه و برخی کشورهای همسایه، معاونت امور دام و سازمان دامپزشکی تمام امکانات خود را آماده کردند و با دفع و سرکوب از شیوع این بیماری در کشور جلوگیری شد.

 

خاوازی در رابطه با تولید گوشت قرمز در کشور گفت: سال گذشته حدود 850 تا 845 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شده بود که امسال به حدود 888 هزار تن رسیده است. کشور ما به لحاظ تولید محصولات پروتیینی بسیار قوی و امسال بیش از یک میلیون و 200 هزار تن محصولات آبزیان در کشور تولید شده‌است.

 

وزیر جهاد کشاورزی در پایان خاطرنشان کرد: نهاده دامی مرغ لاین و اجداد به صورت 100 درصد تأمین شده مشکلی در این بخش نداریم اما شرمنده تولیدکنندگان گوشت هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار