واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

دیدار السیسی با پامپئو و رایزنی درباره سوریه و یمن

رئیس جمهور مصر در جریان سفر به آمریکا با وزیر خارجه این کشور دیدار و در خصوص مسائل مربوط به سوریه، لیبی و یمن با وی رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 09
کد خبر: ۸۱۶۸
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری العهد، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در اولین روز از سفر خود به واشنگتن پایتخت آمریکا در محل اقامت خود در منطقه «بلر هاوس» با مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا دیدار و گفتگو کرد.

بسام راضی سفیر مصر در آمریکا و سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر در این سفر گفت: رئیس جمهور بر اصرار مصر در حمایت و تعمیق مشارکت استراتژیک میان این کشور و آمریکا تاکید کرده و آن را به عنوان خاستگاه مهمی برای حفظ امنیت و ثبات در منطقه خاورمیانه معرفی کرد.

  
بنا به گفته راضی، السیسی همچنین بر امیدواری خود درباره افزایش هماهنگی‌ها و رایزنی‌های مصر با طرف آمریکایی طی مرحله آینده در خصوص پرونده‌های مختلف سیاسی و امنیتی دارای اولویت مشترک تاکید کرد.

وزیر خارجه مصر در سفر دو هفته قبل خود به آمریکا در خصوص روابط دوجانبه و علاقه‌مندی طرف مصری برای تقویت روابط و همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف و متناسب با سطح شراکت راهبردی مصر و آمریکا و تقویت روابط دو کشور به منظور تشریک مساعی جهت مقابله با چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

وزرای خارجه مصر و آمریکا همچنین درباره تشدید رایزنی سیاسی و سفرهای متقابل مقامات دو کشور و نیز برگزاری جلسه گفت‌وگوی راهبردی دو کشور در قاهره، توافق کردند.

مسئله فلسطین نیز از دیگر محورهای گفت‌وگوی شکری و پامپئو بود و شکری بر ضرورت تلاش برای پیشبرد روند سازش عادلانه بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی و طرح صلح عربی با هدف تشکیل دولت فلسطین در مرزهای سال 1967 به پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.

وزیر خارجه مصر همچنین موضع ثابت قاهره در خصوص بلندی‌های جولان اشغالی را مورد تأکید قرار داد و گفت جولان بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی، سرزمین عربی و اشغالی است. وزرای خارجه مصر و آمریکا همچنین تحولات لیبی، سوریه و یمن را بررسی کردند.
ارسال نظر