کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

رئیسی: اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در زمره حقوق عامه است

رئیس قوه قضاییه گفت: رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هم موجب تضییع حقوق مردم است و هم خسارت‌های جبران نشدنی را در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه صبح امروز در ارتباط صوتی با نیرو‌های پلیس راهور سراسر کشور ضمن تقدیر از زحمات آن‌ها بیان کرد: افسران و سربازان پلیس راهور در نظم بخشی به خیابان‌ها و معابر سراسر کشور نقش بسزایی دارند.

 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش پلیس راهور در زمینه پیشگیری از شیوع ویروس‌کرونا اظهار کرد: پلیس راهور از طریق کنترل تردد در ورودی شهر‌های دارای وضعیت حاد کرونایی تاثیر قابل توجهی در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارند.

 

آیت‌الله رئیسی همچنین با اشاره به نقش پیشگیرانه پلیس راهور در حوزه جلوگیری از وقوع تخلفات جاده ای، بر لزوم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مردم تاکید کرد و گفت: رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هم موجب تضییع حقوق مردم است و هم خسارت‌های جبران نشدنی را در پی خواهد داشت.

 

رئیس دستگاه قضا همچنین به کاهش آمار تلفات و خسارات جانی و مالی در جاده‌های کشور اشاره کرد و در عین حال متذکر شد: میزان فعلی خسارات و تلفات جاده‌ای نیز به هیچ عنوان قابل قبول نیست؛ امیدواریم با تلاش همگانی و زحمات نیرو‌های پلیس راهور، تلفات و خسارات جانی و مالی در جاده‌های کشور به حداقل ممکن تقلیل پیدا کند.

 

آیت الله رئیسی در ادامه اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مردم را در زمره حقوق عامه دانست و با بیان اینکه همگان باید خود را موظف به اجرای این قوانین بدانند، گفت: اجرای قانون یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و هرگونه نقض قانون می‌تواند به حقوق مردم لطمه زده و حق‌الناس را تضییع کند.

 

رئیس دستگاه قضا در پایان از صبر و ایثار خانواده‌های نیرو‌های پلیس راهور قدردانی کرد/ فارس

 

ارسال نظر