وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

رئیسی: اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در زمره حقوق عامه است

رئیسی: اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در زمره حقوق عامه است رئیس قوه قضاییه گفت: رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هم موجب تضییع حقوق مردم است و هم خسارت‌های جبران نشدنی را در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه صبح امروز در ارتباط صوتی با نیرو‌های پلیس راهور سراسر کشور ضمن تقدیر از زحمات آن‌ها بیان کرد: افسران و سربازان پلیس راهور در نظم بخشی به خیابان‌ها و معابر سراسر کشور نقش بسزایی دارند.

 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش پلیس راهور در زمینه پیشگیری از شیوع ویروس‌کرونا اظهار کرد: پلیس راهور از طریق کنترل تردد در ورودی شهر‌های دارای وضعیت حاد کرونایی تاثیر قابل توجهی در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارند.

 

آیت‌الله رئیسی همچنین با اشاره به نقش پیشگیرانه پلیس راهور در حوزه جلوگیری از وقوع تخلفات جاده ای، بر لزوم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مردم تاکید کرد و گفت: رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هم موجب تضییع حقوق مردم است و هم خسارت‌های جبران نشدنی را در پی خواهد داشت.

 

رئیس دستگاه قضا همچنین به کاهش آمار تلفات و خسارات جانی و مالی در جاده‌های کشور اشاره کرد و در عین حال متذکر شد: میزان فعلی خسارات و تلفات جاده‌ای نیز به هیچ عنوان قابل قبول نیست؛ امیدواریم با تلاش همگانی و زحمات نیرو‌های پلیس راهور، تلفات و خسارات جانی و مالی در جاده‌های کشور به حداقل ممکن تقلیل پیدا کند.

 

آیت الله رئیسی در ادامه اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مردم را در زمره حقوق عامه دانست و با بیان اینکه همگان باید خود را موظف به اجرای این قوانین بدانند، گفت: اجرای قانون یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و هرگونه نقض قانون می‌تواند به حقوق مردم لطمه زده و حق‌الناس را تضییع کند.

 

رئیس دستگاه قضا در پایان از صبر و ایثار خانواده‌های نیرو‌های پلیس راهور قدردانی کرد/ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار