دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

رئیسی: اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در زمره حقوق عامه است

رئیس قوه قضاییه گفت: رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هم موجب تضییع حقوق مردم است و هم خسارت‌های جبران نشدنی را در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه صبح امروز در ارتباط صوتی با نیرو‌های پلیس راهور سراسر کشور ضمن تقدیر از زحمات آن‌ها بیان کرد: افسران و سربازان پلیس راهور در نظم بخشی به خیابان‌ها و معابر سراسر کشور نقش بسزایی دارند.

 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش پلیس راهور در زمینه پیشگیری از شیوع ویروس‌کرونا اظهار کرد: پلیس راهور از طریق کنترل تردد در ورودی شهر‌های دارای وضعیت حاد کرونایی تاثیر قابل توجهی در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارند.

 

آیت‌الله رئیسی همچنین با اشاره به نقش پیشگیرانه پلیس راهور در حوزه جلوگیری از وقوع تخلفات جاده ای، بر لزوم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مردم تاکید کرد و گفت: رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هم موجب تضییع حقوق مردم است و هم خسارت‌های جبران نشدنی را در پی خواهد داشت.

 

رئیس دستگاه قضا همچنین به کاهش آمار تلفات و خسارات جانی و مالی در جاده‌های کشور اشاره کرد و در عین حال متذکر شد: میزان فعلی خسارات و تلفات جاده‌ای نیز به هیچ عنوان قابل قبول نیست؛ امیدواریم با تلاش همگانی و زحمات نیرو‌های پلیس راهور، تلفات و خسارات جانی و مالی در جاده‌های کشور به حداقل ممکن تقلیل پیدا کند.

 

آیت الله رئیسی در ادامه اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مردم را در زمره حقوق عامه دانست و با بیان اینکه همگان باید خود را موظف به اجرای این قوانین بدانند، گفت: اجرای قانون یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و هرگونه نقض قانون می‌تواند به حقوق مردم لطمه زده و حق‌الناس را تضییع کند.

 

رئیس دستگاه قضا در پایان از صبر و ایثار خانواده‌های نیرو‌های پلیس راهور قدردانی کرد/ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار