بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات حمله دشمن به جنوب استان آذربایجان غربی + جزییات  انهدام ۴ هسته عملیاتی گروهک تروریستی در جنوب شرق کشور + بیانیه وزارت اطلاعات عارف: اختلافات داخلی دولت را به افکار عمومی بکشانید، عزل خواهید شد روایت گاردین از محدودیت نظامی آمریکا مقابل ایران

رئیس جمهور: صادر کننده بنزین و گازوئیل هستیم/ تولید روزانه ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در کشور

رئیس جمهور: صادر کننده بنزین و گازوئیل هستیم/ تولید روزانه ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در کشور روحانی گفت: هیچ گونه اخلال و مشکلی در روند تامین، انتقال و توزیع فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین در کشور وجود ندارد و در این بخش کاملا خودکفا هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، عصر امروز در ارتباط تصویری با مراکز خدمات و تولید انرژی وزارت‌خانه‌های نیرو و نفت گفت: سال ۱۴۰۰، سال آستانه قرن پانزدهم است و برای مردم مسلمان مبارک باشد.

 

وی ادامه داد: انصافا شرکت ملی گاز ایران کار بزرگی را در ۷.۵ سال گذشته انجام داده و مردم باید قدردان این نعمت گاز طبیعی باشند و قدردان فرزندان خود باشند که این گاز را از دل زمین خارج و به منازل و صنعت می‌رسانند.

 

رئیس جمهور گفت: ما در زمستان مشکل گاز نداشتیم. علی رغم اینکه برخی از کشورهایی که می‌توانند با ما تبادل گاز داشته باشند خیلی تمایل ندارند و ما روی پای خود ایستادیم و مردم توانستند در زمستان از گرمابخشی گاز استفاده کنند.

 

روحانی تاکید کرد: ما در بنزین و گازوئیل صادر کننده هستیم. ما هم قدرت تولید و هم قدرت انتقال سوخت را داریم.

 

رئیس جمهور اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید و در طول هفت سال گذشته تلاش‌های بسیار زیادی برای تامین آب پایدار سالم، آب روستایی، تصفیه‌خانه‌ها و فاضلاب انجام شده است که با گذشته قابل قیاس نیست.

 

روحانی با اشاره به اهمیت سد کرخه در تامین آب، برق و کنترل سیلاب‌ها اظهار داشت: بدون تردید اگر این سدها نبود، با سیلاب عظیمی که سال ۹۸ در خوزستان جاری شد معلوم نبود که این منطقه چه وضعیتی پیدا می‌کرد. سد کرخه از جمله سدهایی است که ضمن حفظ پایداری زمین زراعی و حیات مردم خوزستان در برابر سیلاب‌ها، در تامین آب و برق مردم منطقه نیز نقش مهمی داشته است.

 

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت مرکز آب شیرین کن بندرعباس و توجه دولت به توسعه این گونه مراکز اظهار داشت: شاید برای احیای مناطق جنوب و شرق کشور چاره‌ای جز اتکا به نمک‌زدایی آب دریا نداشته باشیم، دولت اقدامات مهمی را در این خصوص برای تامین آب آشامیدنی مردم در دستور کار خود قرار داده است و با جدیت آن را دنبال می‌کند.

 

روحانی همچنین در ارتباط تصویری با مرکز کنترل و مدیریت گاز کشور با اشاره به اقدامات دولت در زمینه گازرسانی به مناطق مختلف کشور، گفت: شرکت ملی گاز در طول هفت سال گذشته اقدامات بسیار بزرگی در حوزه گازرسانی انجام داده است و با این اقدامات، گازرسانی به روستاها از ۱۴هزار به بیش از ۳۲ هزار روستا افزایش یافته است ضمن اینکه در این دوره همچنین توانستیم به منطقه سیستان و بلوچستان گازرسانی انجام دهیم.

 

رئیس جمهور صرفه‌جویی در مصرف گاز را حائز اهمیت دانست و گفت: روزانه بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز تولید می‌کنیم که اگر ۳۰ درصد در مصرف آن صرفه‌جویی کنیم، می‌توانیم رقمی حدود ۱۰۰ میلیارد مترمکعب گاز در سال صادر کنیم.

 

روحانی همچنین در ارتباط تصویری با انبار نفت ری، با قدردانی از وزارت نفت، گفت: امروز با اقدامات بسیار بزرگی که در مجموعه وزارت نفت انجام شده است در بنزین و گازوئیل به خودکفایی رسیده ایم در حالی که هشت سال پیش نیازمند واردات بنزین و حتی گازوئیل بودیم. امروز همچنین به اندازه کافی قدرت تولید و انتقال فراورده‌های نفتی را داریم.

 

رئیس جمهور طرح انتقال نفت خام گوره- جاسک را از طرح‌های کم نظیر در تاریخ کشور توصیف کرد و گفت: این طرح برای استقلال کشور از اهمیتی بسیار بالا و راهبردی برخوردار است و به معنای واقعی کلمه برای استقلال کشور حائز اهمیت است.

 

روحانی اضافه کرد: سال گذشته سال جهش تولید در تامین و تولید نیازمندی‌های این خط انتقال بزرگ در داخل کشور بود و اینکه در زمان جنگ اقتصادی موفق شدیم هزار کیلومتر خط لوله انتقال را راه‌اندازی کنیم اقدام بسیار ارزشمند و عظیمی محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار