مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

نگرانی امریکا از جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی

سخنگوی فرماندهی هند و اقیانوسیه آمریکا ضمن ابراز نگرانی از جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی،‌ آن را تهدیدی برای منطقه و جامعه بین‌الملل توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 25
کد خبر: ۸۱۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک کافکا» سخنگوی فرماندهی هند و اقیانوسیه آمریکا امروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای به پرتاب دو موشک بالستیک کره شمالی واکنش نشان داد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، وزارت دفاع ژاپن بامداد امروز اعلام کرد که کره شمالی دو موشک بالستیک را به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

 

کافکا ضمن ابراز نگرانی از این اقدام کره شمالی اعلام کرد: «ما از پرتاب امروز صبح موشک کره شمالی به سمت دریای شرقی [ دریای ژاپن] مطلع شدیم. ما همچنان اوضاع را زیر نظر داریم و در حال رایزنی نزدیک با همپیمانان و شرکای خود هستیم. این فعالیت تأکیدی بر تهدیدی است که برنامه غیرقانونی تسلیحاتی کره شمالی برای همسایگان و جامعه بین‌الملل به همراه دارد».

 

این مقام نظامی آمریکا در ادامه تأکید کرد که ایالات متحده به تأمین امنیت کره جنوبی و ژاپن متعهد است.

 

واشنگتن می‌گوید که کره شمالی دست‌کم دو موشک کروز را به سمت دریای ژاپن پرتاب کرده است که البته در خصوص برد آن هیچ‌گونه اظهارنظری نکرده‌اند.

 

به دنبال انتشار اخباری در خصوص پرتاب موشک‌های بالستیک کره شمالی به سمت دریای ژاپن، مقام‌های توکیو خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده شورای امنیت شدند.

 

صبح امروز، شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» بعد از انتشار گزارش‌هایی در رسانه‌های ژاپن و کره جنوبی مبنی بر اینکه کره شمالی یک پرتابه جدید به سمت دریای ژاپن شلیک کرده تصریح کرد که پیونگ‌یانگ دو فروند موشک بالستیک کرده است.

 

این دومین بار در هفته جاری است که تحرکاتی از سوی کره شمالی در این زمینه انجام شده است. روزنامه «واشنگتن‌پست» بامداد چهارشنبه در خبری اختصاصی گزارش داده بود پیونگ‌یانگ برای هشدار به دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» چند فروند موشک کوتاه‌برد شلیک کرده است.

 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

 

پیونگ‌یانگ می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار