نشانه های تن ماهی فاسد را بشناسید-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

نشانه های تن ماهی فاسد را بشناسید

کنسرو تن‌ماهی اگرچه یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های دریایی است، اما این غذای محبوب همانقدر که دوست‌داشتنی و مقوی است، می‌تواند دردسرساز هم باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 09
کد خبر: ۸۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، حتما شما هم تاکنون اخباری درباره مسمومیت و مرگ با تن‌ماهی شنیده‌اید و همین باعث شده تمایل زیادی به مصرف این غذا نداشته باشید، ولی لازم نیست خیلی هم نگران باشید و خودتان را از مصرف این غذای دوست‌داشتنی محروم کنید. نکات مهمی هستند که اگر آن‌ها را درنظر بگیرید، می‌توانید از سلامت تن‌ماهی مصرفی‌تان اطمینان پیدا کنید. پس این نکات را درنظر بگیرید و از مصرف غذای مورد علاقه‌تان لذت ببرید.


١- اولین نشانه برای سلامت هر غذایی تاریخ تولید و انقضای آن است. تازه‌ترین محصولات را بخرید و اگر قرار است کنسرو خریداری‌شده مدت‌ها در انبار بماند، توجه کنید که تاریخ انقضا آن رو به پایان نباشد. با این حال درباره غذا‌های کنسروی لازم است به نکاتی جز تاریخ مصرف و انقضا هم توجه کنید. قوطی یا ظرف‌های آلومینیومی بسته‌بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ‌زدگی و نشتی باشند. مطمئن باشید کوچکترین نشتی غذا به بیرون از قوطی کل غذا را فاسد کرده است و چنین محصولی را مصرف نکنید.

 

٢- یک راه بسیار ساده و قطعی برای حصول اطمینان از سالم‌بودن کنسرو ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر (جز کمپوت میوه) این است که حتما آن را به مدت ٢٠دقیقه در آب بجوشانید. باکتری خطرناک داخل کنسرو در این مدت به‌طور کامل از بین رفته و غذای شما سالم خواهد بود. ممکن است در فرآیند تولید، حمل و جابه‌جایی یا نگهداری در فروشگاه ماده غذایی داخل قوطی کنسرو فاسد شده باشد. اگر بعد از ٢٠دقیقه جوشیدن متوجه شدید که غذا طعم و رنگ طبیعی ندارد، حتما آن را دور بریزید.

 

٣- اگر تعداد زیادی کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریده‌اید، آن‌ها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید. این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمی‌شوند، اما رطوبت داخل یخچال می‌تواند باعث زنگ‌زدگی بسته غذا و در نتیجه فاسد بودن آن شود. اگر از غذای کنسروی چیزی باقی بماند، آن را در یک ظرف شیشه‌ای دردار داخل یخچال نگهدارید.

 

٤- گاهی هم ممکن است بعد از حرارت‌دادن کنسرو تن‌ماهی با چشیدن آن متوجه طعم تند فلفلی شوید. در این صورت باید کنسرو‌های تن را کنار گذاشت، زیرا میزان هیستامین آن بالاست. پروتیین گوشت ماهی به‌خصوص ماهی تن دارای اسید آمینه هیستیدین است و اگر بوی تند بدهد، نشانه مسمومیت آن است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده