طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

تلاش سناتورهای آمریکایی برای گسترش عادی‌سازی‌ روابط با رژیم صهیونستی

جمعی از سناتورهای آمریکایی لایحه‌ای را برای تقویت و گسترش عادی‌سازی روابط دیگر کشورها با رژیم صهیونیستی ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک گروه فراحزبی از سناتورهای آمریکایی لایحه جدیدی را به منظور گسترش عادی‌سازی روابط دیگر کشورها با رژیم صهیونیستی، به کنگره ارائه کردند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، هجده سناتور که ۹ نفر از اعضای حزب دموکرات و ۹ نفر از حزب جمهوری‌خواه هستند، «قانون عادی‌سازی روابط با اسرائیل در سال ۲۰۲۱» را معرفی کرده‌اند. تمامی اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در این لیست دیده می‌شوند.

 

تاکنون چهارده سناتور دیگر نیز به حمایت از تصویب این لایحه پیوسته‌اند. این قانون در صورت تصویب، از وزارت امور خارجه آمریکا می‌خواهد راهبردی را برای «تقویت و گسترش توافق ابراهیم و دیگر توافقات عادی‌سازی با اسرائیل» فراهم کند.

 

قانون فوق همچنین از دستگاه دیپلماسی آمریکا خواهد خواست، دستور کار جزء به جزئی را در مورد اهرم‌های دیپلماتیک دولت برای تشویق به عادی‌سازی روابط شرکای واشنگتن با رژیم صهیونیستی ارائه کند.

 

«کوری بوکر» از سناتورهای دموکرات روز پنجشنبه در این‌باره مدعی شد: «این [عادی‌سازی‌ها] نه تنها برای منافع امنیت ملی آمریکا حیاتی است، بلکه برای صلح و رفاه اقتصادی در منطقه نیز ضرورت دارد».

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا حدود دو ماه پیش در جلسه دریافت رأی اعتماد از مجلس سنا حمایتش از تداوم این عادی‌سازی‌ها را اعلام کرد.

 

عادی‌سازی روابط شرکای واشنگتن با رژیم صهیونیستی، بخشی از طرحی بود که تیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا مطرح کرد.

 

«جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد وقت ترامپ اخیراً اعلام کرده که عربستان سعودی و سه کشور عربی دیگر به توافق با رژیم صهیونیستی نزدیک شده‌اند.

 

امارات در سپتامبر ۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافق عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های آبراهام» امضا کرد و رسماََ با این رژیم مناسبات دیپلماتیک برقرار کرد.

 

پس از امارات، سه کشور عربی بحرین، سودان و مراکش نیز به توافق آبراهام پیوسته و روابط خود با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار