امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

سفیر تهران در مسکو: تولید واکسن اسپوتنیک در ایران، آوریل آغاز خواهد شد

سفیر تهران در مسکو: تولید واکسن اسپوتنیک در ایران، آوریل آغاز خواهد شد سفیر ایران در روسیه گفت: انتظار می‌رود ایران تولید مشترک واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه را از ماه آوریل آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ "کاظم جلالی"  گفت: ایران تولید واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه را از ماه آوریل (۱۵ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت) آغاز می‌کند.

 

سفیر ایران در روسیه افزود: یک شرکت خصوصی ایرانی برای تولید واکسن «اسپوتنیک وی» با روسیه همکاری می‌کند و احتمالا از هفته آینده، کشت سلولی برای تولید این واکسن در ایران آغاز و تا یک ماه آینده تولید می‌شود.

 

به گفته این دیپلمات ایرانی، حجم تولید اولیه تا ۹ میلیون دُز در ماه خواهد بود./ شبکه خبر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار