بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

وزیر خارجه چین: روابط با ایران تحت تاثیر شرایط روز نخواهد بود و دائمی و استراتژیک است

وزیر خارجه چین: روابط با ایران تحت تاثیر شرایط روز نخواهد بود و دائمی و استراتژیک است وزیر خارجه چین در دیدار با علی لاریجانی گفت که روابط پکن با تهران تحت تاثیر شرایط روز نخواهد بود و دائمی و استراتژیک است و لاریجانی هم عنوان کرد که ایران مستقلا درباره روابطش با کشورها تصمیم می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 27
کد خبر: ۸۱۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین، امروز (شنبه) با علی لاریجانی مشاور مقام معظم رهبری دیدار کرد.

 

طرفین در این دیدار ضمن گرامیداشت پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین ایران و چین، بر بسط همه جانبه روابط مبتنی بر مشارکت جامع راهبردی تأکید کردند.

 

طرفین ضمن ابراز خرسندی از نهایی شدن برنامه همکاری جامع بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین و بررسی چگونگی پیشبرد ابعاد کلان روابط سیاسی، اقتصادی و راهبردی، بر رایزنی نزدیک دو کشور برای ارتقای همکاری‌های بلندمدت و راهبردی تأکید کردند.

 

طرف چینی نیز با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه دو کشور، بر اهمیت همکاری‌ها در چارچوب مشارکت جامع راهبردی تأکید و از نهایی شدن برنامه جامع روابط راهبردی دو کشور ابراز خرسندی کرد.

 

وزیر امور خارجه چین همچنین اظهار داشت که روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران تحت تاثیر شرایط روز نخواهد بود، بلکه دائمی است و استراتژیک خواهد بود.

 

لاریجانی نیز در این دیدار تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مستقلا در مورد روابطش با کشورها تصمیم می‌گیرد و مانند برخی کشورها نیست که با یک تلفن تغییر موضع دهند.

 

وزیر خارجه چین ظهر امروز نیز با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار کرد و قرار است با محمدجواد ظریف نیز دیدار کند. وزرای خارجه دو‌ کشور بعدازظهر امروز نیز سند برنامه همکاری جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین موسوم به برنامه ۲۵ ساله را امضا خواهند کرد.

 

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این در اظهاراتی روابط ایران و چین را چند لایه و عمیق خواند و گفت: لازم بود که در این ارتباط سندی تدوین شود. این سند دارای ابعاد اقتصادی و سیاسی است. در این سند به ابعاد اقتصادی همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف و مشارکت ایران در ایده کمربند- راه چین توجه شده و محوریت خاصی برای توجه به بخش‌های خصوصی دو کشور در نظر گرفته شده است.

 

وی همچنین افزود: سند مذکور دارای زمینه‌های فرهنگی و مردمی است و در واقع یک نقشه راه در روابط دو کشور و یک سند بالادستی است و می‌تواند در تعمیق روابط دو کشور بسیار موثر باشد./

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده