قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

پس از بایدن، چهره اطلاعاتی تل‌آویو هم نگران سند همکاری چین و ایران شد

«عاموس یادلین» چهره شناخته شده اطلاعاتی و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تل‌آویو درباره سند برنامه همکاری جامع ایران و چین نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 29
کد خبر: ۸۲۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  با گذشت ساعاتی پس از ابراز نگرانی رئیس‌جمهور آمریکا درباره امضای سند برنامه همکاری جامع ایران و چین، رئیس پیشین اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی از نگرانی تل‌آوئیو درباره این سند خبر داد.

 

سند برنامه همکاری جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین موسوم به برنامه ۲۵ ساله روز شنبه هفتم فروردین ماه در تهران به امضای محمد جواد ظریف و وانگ یی وزرای خارجه دو کشور رسید.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، عاموس یادلین رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با این رسانه فلسطین اشغالی گفت که تل‌آویو درباره این سند همکاری جامع نگران است.

 

یادلین در این مصاحبه هشدار داد، سند برنامه همکاری جامع ایران و چین شامل رزمایش‌های نظامی مشترک، تحقیق و توسعه و همچنین همکاری‌های اطلاعاتی مشترک بین این دو کشور است.

 

این چهره شناخته شده اطلاعاتی در فلسطین اشغالی سپس از نگرانی رژیم صهیونیستی درباره سند اخیر امضا شده بین ایران و چین خبر داد.

 

عاموس یادلین که در اراضی اشغالی تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا سکونت دارد، اتهام زنی بی اساس این رژیم درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

 

او مدعی شد: «چین از یک سو با داشتن سلاح اتمی توسط ایران مخالف است اما از سوی دیگر کمکی برای متوقف کردن این موضوع نمی‌کند».

 

رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: «ایران هم به محفاظت سیاسی نیاز دارد تا از طریق آن چین اعمال فشار ایالات متحده (به ایران) را متوقف کند».

 

یادلین در پایان این مصاحبه ادعا کرد که دولت چین با درک تفاوت‌های دولت‌های جو بایدن و دونالد ترامپ در آمریکا، ممکن است بسیار بیشتر از قبل «تهاجمی» رفتار کند.

 

اظهارنظر یادلین درباره نگرانی رژیم صهیونیستی در خصوص سند برنامه همکاری جامع ایران و چین در حالی مطرح شده است که بامداد دوشنبه (امروز به وقت تهران) جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا هم درباره این سند ابراز نگرانی کرده بود./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار