موزه بریتانیا نام «فلسطین» را حذف کرد لاریجانی: تهران آماده مذاکرات هسته‌ای منصفانه است/ مقاومت از شوک ترور‌ها عبور کرده است ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند واکنش دولت ترکیه به تصویب طرح مصادره اراضی کرانه باختری تاکید مظلوم عبدی بر تمرکززدایی در اداره مناطق کردنشین سوریه تداوم درگیری‌های خشونت‌آمیز در بنی‌براک؛ ۳ نیروی پلیس زخمی شدند عراقچی راهی ژنو شد ادعای سی‌بی‌اس‌نیوز از سناریوی عدم توافق ایران با آمریکا مذاکرات ایران و آمریکا؛ محور گفت‌وگوی وزیران خارجه عراق و آلمان طالبان: از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران در دیدار وزیر خارجه عراق و فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه در مونیخ چه گذشت؟ درخواست السودانی برای گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا وزیر خارجه آمریکا: برای دستیابی به توافقی موفقیت‌آمیز با ایران تلاش می‌کنیم بغداد: اجازه نمی‌دهیم از خاک عراق برای حمله به ایران استفاده شود

پکن: غرب درگیر بازی سیاسی برای بی‌ثبات‌سازی چین شده است

یکی از مقام‌های دولت منطقه‌ای سین‌کیانگ چین گفت که آمریکا درگیر بازی سیاسی برای بی‌ثبات‌سازی چین شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 29
کد خبر: ۸۲۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ژو گوی‌سیانگ» سخنگوی دولت منطقه‌ای سین‌کیانگ چین روز دوشنبه در سخنانی گفت که آمریکا، انگلیس، اتحادیه اروپا و کانادا درگیر بازی سیاسی برای بی‌ثبات سازی چین شده‌اند.

 

وی با رد اتهام غربی‌ها درباره نسل‌کشی در منطقه سین‌کیانگ، گفت: «آنها عقل و وجدان خود را از دست داده‌اند آنها به دنبال بازی سیاسی و سوء استفاده از تحریم‌ها هستند».

 

هفته پیش آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلیس و کانادا به بهانه اوضاع در منطقه سین‌کیانگ تحریم‌هایی را علیه چند مقام چینی اعلام کردند.کشورهای غربی مدعی نقض حقوق بشر علیه اقلیت ایغورها در چین شده‌اند.

 

«وانگ یی» وزیر خارجه چین در فوریه گذشته در سخنرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل با رد این ادعا گفته بود: «هرگز چیزی با نام نسل‌کشی، کار اجباری یا سرکوب مذهبی در منطقه سین‌کیانگ وجود نداشته است».

 

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یکشنبه گفته بود که آمریکا نیاز دارد قادر باشد از موضع قدرت علیه چین اقدام کند.

 

وی که با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» مصاحبه می‌کرد، گفت: «جنبه‌های خصمانه روابط با چین، فزاینده بوده و قطعا رقابت‌هایی وجود دارد».

 

وزیر خارجه آمریکا گفت که مقابله با چالش‌های ایجاد شده توسط چین نیازمند آن است که آمریکا به توسعه یک راهبرد فراگیر در هماهنگی با متحدانش بپردازد.

 

«هووا چون‌یینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین اخیرا نیز در کنفرانس خبری گفته بو که موضوع اویغورها، مسئله نژادی، مذهبی یا حقوق بشری نبوده بلکه مبارزه با جدایی طلبی، خشونت و تروریسم است و آمریکا اهمیتی برای موضوع اویغورها قائل نیست بلکه با این دستاویز به دنبال تضعیف امنیت و ثبات چین و آهسته کردن روند توسعه و رشد این کشور است./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار