خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

رهبر انقلاب: نباید اجازه داد برنامه دشمن برای منحرف کردن جوانان موفق شود

رهبر انقلاب: نباید اجازه داد برنامه دشمن برای منحرف کردن جوانان موفق شود رهبر معظم انقلاب با تأکید بر زنده نگه داشتن پیام شهیدان، خاطرنشان کردند: شهیدان در عالم برزخ، زندگی مخصوصی دارند و پیام مهم آنها به کسانی که راهشان را ادامه دهند، بشارت به در امان بودن از ترس و اندوه است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 30
کد خبر: ۸۲۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست‌اندرکاران کنگره 4 هزار شهید استان یزد که در تاریخ 25 اسفند 1399 برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این همایش منتشر شد.

 

امام خامنه‌ای در این دیدار، با تحسین برنامه‌های زیبا و ابتکاری کنگره شهدای یزد مانند کاشت نهال، تهیه جهیزیه، درمان رایگان، تهیه بسته‌های معیشتی و فرهنگی، ختم قرآن و نامگذاری موالید به نیابت از شهیدان، مردم یزد را اهل ابتکار خواندند و افزودند: در دفاع مقدس نیز یزدی‌ها ابتکارهای زیادی همچون کَندن کانال‌های زیرزمینی در عملیات با استفاده از هنر حفر قنات و یا ایجاد خیاط‌خانه‌های پرشمار و مشارکت زنان در تهیه لباس برای رزمندگان از خود نشان دادند.

 

رهبر انقلاب اسلامی، برگزاری اربعین شهدای قیام تبریز به‌وسیله مردم یزد در 10 فروردین 57 را نمونه‌ای دیگر از نقش‌آفرینی عظیم یزدی‌ها در مقاطع حساس برشمردند و گفتند: البته نقش شهید صدوقی در تحولات انقلاب و رهبری حرکت مردم یزد و همچنین در دوران دفاع مقدس فراموش‌نشدنی است و پس از ایشان نیز مرحوم خاتمی با سلامت نفس همان راه را ادامه دادند.

 

ایشان با تأکید بر زنده نگه داشتن پیام شهیدان، خاطرنشان کردند: شهیدان در عالم برزخ، زندگی مخصوصی دارند و پیام مهم آنها به کسانی که راهشان را ادامه دهند، بشارت به در امان بودن از ترس و اندوه است.

 

امام خامنه‌ای این پیام امیدآفرین را در نقطه مقابل وسوسه‌های دنیاطلبان دانستند و افزودند: انگیزه شهیدان از حضور در میدان جهاد همچنان‌که در وصیت‌نامه‌های آنها موجود است، حمایت از انقلاب، امام بزرگوار، حجاب، دفع شرّ دشمن و هموار شدن راه نظام برای دستیابی به اهداف آن بود که باید مراقبت کرد این آرمان‌ها به‌دست برخی افراد نفی و مخدوش نشود.

 

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود هزار شهید دانش‌آموز در بین شهدای یزد، گفتند: چهره‌های پر افتخار شهیدان باید به جوانان معرفی شود تا دانش‌آموزان امروز از هنر و کار بزرگ نسل قبل از خود آگاه شوند.

 

ایشان با اشاره به برنامه مستمر دشمن برای مأیوس یا منحرف کردن جوانان از خط انقلاب، تأکید کردند: نباید اجازه داد وسوسه دشمن در جوانان اثر بگذارد و آنان را به خدمت بگیرد.

 

امام خامنه‌ای همچنین با تأکید بر ثبت خاطرات والدین و همسران شهدا افزودند: خصوصیات و فضای خانواده‌هایی که فرزندان خود را با این انگیزه و ایمان بالا پرورش دادند، باید ثبت شود.

 

رهبر انقلاب اسلامی در پایان با ابراز تأسف از افرادی که زیر سایه جمهوری اسلامی و به برکت مجاهدت شهیدان و رزمندگان در امنیت و آزادی زندگی، اما بر خلاف اهداف آن خون‌های پاک فعالیت می‌کنند، گفتند: در مقابل این تلاش‌ها، کار و تلاش در راه حق و شهیدان را مضاعف کنید.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار