آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

درخواست مجدد چین برای لغو تحریم‌ها علیه ایران

درخواست مجدد چین برای لغو تحریم‌ها علیه ایران وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای خواستار لغو تحریم‌ها علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره، چین بار دیگر بر لغو تحریم‌ها علیه ایران و احیای توافق هسته‌ای این کشور تاکید کرد.

وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد «خواستار لغو تحریم‌های یکجانبه علیه ایران در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستیم تا بازگشت به توافق هسته‌ای تضمین شود.»

پیش از این نیز سخنگوی وزارت خارجه چین در گزارش روزانه خود با بیان آنکه توافق برجام در مرحله حساسی است خواستار رفع تحریم‌های آمریکا شد.

«رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه اخیر خود با نشریه نیوزویک مدعی شده احیای توافق هسته‌ای ایران منوط به شفاف‌سازی‌هایی از سوی تهران است و مدعی شد: «ایران باید اورانیوم اعلام نشده را شفاف‌سازی کند تا برجام احیا شود.»/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار